Impregnointi – Suojaa julkisivusi tehokkaasti

Tiiliseinän impregnointi

Kun puhumme rakennusten kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä, yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä on impregnointi. Impregnointi on tehokas tapa suojata erilaisia rakennusmateriaaleja ja pidentää niiden elinkaarta. Valttikate on erikoistunut kattohuoltoihin ja pinnoituksiin, mutta tarjoamme myös laadukasta impregnointipalvelua, joka voi auttaa säilyttämään rakenteidesi kauneuden ja toimivuuden.

Mitä on Impregnointi?

Impregnointi on prosessi, jossa erityinen suojaava aine levitetään rakennusmateriaalien pinnalle. Tämä aine tunkeutuu materiaalin huokosiin ja suojaa sitä kosteudelta, liialliselta kulumiselta ja sään vaikutuksilta sekä Helpottaa julkisivujen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää. Impregnointi on erityisen hyödyllistä ulkoseinissä ja julkisivuissa, kuten tiiliseinissä ja betonipinnoissa.

Impregnoinnin Hyödyt

Impregnoinnilla on useita merkittäviä etuja:

 • Suojaus kosteudelta: Impregnointi estää kosteutta tunkeutumasta rakennusmateriaaleihin. Tämä on erityisen tärkeää Suomen sääoloissa, joissa kosteus voi vahingoittaa rakenteita.
 • Kestävyys: Impregnointi lisää rakenteiden kestävyyttä ja auttaa niitä säilymään ehjinä vuosia eteenpäin.
 • Helppo puhdistettavuus: Käsitellyt pinnat ovat usein helpommin puhdistettavissa, ja ne pysyvät pidempään siistinä ja houkuttelevina.
 • Värisävyn säilyminen: Impregnointi auttaa säilyttämään materiaalien alkuperäisen värin ja ulkonäön.

 Laadukas Impregnointipalvelu Valttikatelta

Valttikate tarjoaa korkealaatuista impregnointipalvelua asiakkailleen. Voimme suorittaa impregnoinnin erilaisille rakennusmateriaaleille, mukaan lukien:

Kun valitset Valttikatelta impregnointipalvelun, voit olla varma siitä, että saat ammattitaitoisen tiimin, joka käyttää parhaita mahdollisia aineita ja menetelmiä suojatakseen rakenteesi.

Impregnoinnin vaiheet

 1. Puhdista julkisivupinta huolellisesti. Tämä on tärkeää, jotta impregnointiaine pääsee imeytymään rakenteeseen kunnolla.
 2. Levitä impregnointiaine julkisivupinnalle tasaisesti. Voit käyttää joko pensseliä, telaa tai ruiskua.
 3. Anna impregnointiaineen kuivua kokonaan ennen kuin käytät julkisivuja normaalisti.

Ota Yhteyttä Meihin

Ehkä olet jo huomannut tarpeen impregnoinnille tai olet kiinnostunut siitä, miten se voisi hyödyttää rakenteitasi. Ota yhteyttä meihin, ja autamme sinua määrittelemään parhaat impregnointiratkaisut tarpeidesi mukaan.

Kun haluat parantaa rakenteidesi kestävyyttä ja ulkonäköä, impregnointi on loistava valinta. Luota Valttikatteen ammattilaisiin saadaksesi  ja laadukasta impregnointipalvelua.

Impregnointiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka usein impregnointi tulee tehdä?

Impregnoinnin kestoikä vaihtelee käytetyn impregnnointiaineen mukaan. Yleensä impregnointi tulee tehdä 3-5 vuoden välein.

 • Mihin vuodenaikaan impregnointi tulee tehdä?

Impregnointi kannattaa tehdä keväällä, kesällä tai syksyllä, kun sää ei ole liian kuuma tai liian kylmä. Vesipohjaisissa aineissa lämpötilan pitää olla yleensä +5-+35 astetta

 • Voinko tehdä impregnoinnin itse?

Kyllä, voit tehdä impregnoinnin itse. On kuitenkin tärkeää noudattaa tuotekohtaisia ohjeita tarkasti.

 • Mitä maksaa impregnointi?

Impregnoinnin hinta vaihtelee julkisivupinnan koosta ja käytetystä impregnnointiaineesta riippuen. Pyydä meiltä ilmainen kustannusarvio impregnoinnista!

Yhteenveto

Impregnointi on tehokas tapa suojata julkisivupintoja kosteudelta ja lialta. Impregnointi myös helpottaa julkisivujen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää.

Valttikate tarjoaa impregnointipalvelua tiili- ja betoni julkisivuille. Impregnointipalvelumme sisältää julkisivupinnan huolellisen puhdistuksen, impregnointiaineen levittämisen tasaisesti julkisivupinnalle ja lopputuloksen tarkastamisen.

Pyydä meiltä ilmainen kustannusarvio impregnoinnista

Pyydä tarjous julkisivu

Lue lisää:

Valttikate – Etusivu
Hae Rahoitusta
Ilmainen Kustannusarvio
Tietoa Meistä

Tulemme mielellämme kuulemaan tarpeistasi ja tarjoamaan sinulle räätälöityjä ratkaisuja. Yhdessä voimme pitää rakenteesi kauniina ja turvallisina vuosia eteenpäin.