Julkisivumaalaus

Ammattimaiset maalauspalvelut sisälle ja ulos

Julkisivumaalaus: Uutta ilmettä talolle

Julkisivumaalaus on olennainen osa rakennuksen ulkoasun ylläpitoa, ja se varmistaa rakennuksesi ulkonäön säilymisen sekä suojaa sitä vaihtelevilta sääolosuhteilta. Valttikate on erikoistunut monenlaisiin palveluihin, mukaan lukien julkisivun maalaus, joka takaa rakennuksesi vaikuttavan ulkonäön ja suojan Suomen vaikeilta sääoloilta. Tässä artikkelissa tarkastelemme julkisivumaalauksen tärkeyttä ja miten se voi muuttaa kiinteistösi.

Milloin julkisivu kannattaa maalata?

Julkisivumaalaus kannattaa tehdä noin 10–15 vuoden välein, mutta tarkka aika riippuu muun muassa talon materiaaleista ja sijainnista. Jos julkisivua ei maalata säännöllisesti, seinämateriaalit voivat vaurioitua ja talon kunto heikentyä. Monesti julkisivun vauriot voivat kertoa myös muista ongelmista kuten puutteellisesta tuuletuksesta.

Palvelumme

Talon Maalus

Talon maalaaminen on loistava tapa parantaa talon ulkonäköä ja kestävyyttä. Uusi maalikerros tekee talosta puhtaan ja siistin, ja se suojaa pintaa kulumiselta ja sääoloilta.

Lue lisää
Tiiliseinän vesieristys

Julkisivun Impregnointi

Impregnointi on edullinen suojausmenetelmä ehjälle betoni tai tiiliseinälle. Erityisesti viistosateella tiili- tai betoniseiniin imeytyy vettä runsaasti.

Lue lisää
Tiiliseinän maalaus

Tiiliseinän maalaus

Tiiliseinät ovat tyylikkäät ja kestävät, mutta ne voivat ajan myötä alkaa näyttää likaisilta tai epätasaisilta. Tiiliseinän maalaus on loistava tapa parantaa sen ulkonäköä ja kestävyyttä.

Lue lisää

Miten julkisivumaalaus Tehdään

Julkisivunmaalaus: Asiantuntijan Työ
Vaikka julkisivunmaalausta voi tehdä itse, suosittelemme ammattilaisen palkkaamista erityisesti suurien tai monimutkaisten julkisivujen kohdalla. Ammattilainen varmistaa parhaan lopputuloksen ja käsittelee mahdolliset vauriot ennen maalausta.

Vaiheet:

  1. Pesu: Julkisivu puhdistetaan painepesurilla tai harjalla ja pesuaineella, mikä poistaa lian ja sammaleen.
  2. Tarkastus: Etsitään ja korjataan mahdolliset vauriot.
  3. Pohjatyöt: Pohjustus parantaa maalin tarttumista ja lopputulosta.
  4. Maalaus: Kaksi kerrosta maalia, ensimmäinen pohjamaali ja toinen pintamaali, valitaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Maalauksen edut

  • Ulkonäkö: Maalaus kohottaa rakennuksen ulkonäköä.
  • Suojaa rakenteita: Maalaus suojaa rakenteita Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.
  • Arvon nousu: Kiinteistön markkina-arvo kasvaa.
  • Elinkaari: Laadukas maalaus pidentää rakennuksen ulkopinnan elinikää.

Valttikateen Palvelut:
Ota yhteyttä Valttikatteeseen julkisivumaalauksen asiantuntijapalveluista ja pyydä ilmainen kustannusarvio. Valittavana on myös Tikkurila ProClub -jäsenen tarjoamat palvelut.

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Pyydä maksuton kustannusarvio