Katon maalaus tai pinnoitus ennalta ehkäisee katon vaurioita sekä luo katolle kestävän suojan vuosikymmeniksi eteenpäin. Huoltomaalaus tekee katoista uuden näköisiä, kauniita ja helppohoitoisia tulevaisuudessa. Näin asiakkaamme voivat ylläpitää kattonsa kuntoa ja ulkonäköä ilman, että heidän tarvitsee tehdä suuria investointeja ja usein tarpeettomia kattoremontteja tai katon vaihtoja. Joissakin tapauksissa myös kattoremontti voi olla tarpeen. Jos katon kunto on heikentynyt siten, että sitä ei kannata huoltaa tai katosta puuttuu esimerkiksi aluskate, voi kattoremontti olla ajankohtainen. Kartoitamme katon kunnon ja pyrimme aina löytämään asiakkaan kanssa yhdessä parhaan huoltoratkaisun katolle. Meillä on yli 10 vuoden ja tuhansien kattojen kokemus. Palvelemme kuluttajia, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä koko Suomessa, pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

ValttiKatteen historia

Markus Takalo perusti ValttiKatteen avoimena yhtiönä vuonna 2009. Hänellä oli takanaan 10 vuoden kokemus rakennusalalta, ja suuremman vastuun ottaminen töistä alkoi houkutella enemmän. Oman yrityksen perustaminen tuntuikin siksi luonnolliselta askeleelta.

Ulkoseinien maalaus

Ensimmäisenä kesänä keskityttiin yksinomaan ulkoseinien maalauksiin. Töitä etsittiin lehti-ilmoituksilla työsuorituksia-palstoilta. Käytössä oli peräkärry, vuokratelineet, maalit, pensseli ja tela sekä pari jatkovartta. Vielä tuolloin kaikki työt tehtiin täysin käsin, ilman pesureita ja ruiskuja. Toisena kesänä alettiin maalata kattoja ja töitä alettiin lisäksi tehdä aliurakointina suurelle suomalaiselle kattohuoltoyritykselle. Ensimmäinen maaliruisku ja sähköpesurikin ostettiin.

Keskittyminen kattojen huoltoon

Vuodesta 2009 on tultu pitkä ja tapahtumarikas matka. Vuonna 2013 saavutettiin sadan vuosittaisen katon raja ja pari vuotta myöhemmin kahdensadan katon raja. Nyt ValttiKate työllistää 25-30 ihmistä vuosittain ja maalaa ja pinnoittaa reilut 200 kattoa vuodessa. Työvälineetkin ovat muuttuneet alun aikojen pensselistä ja telasta ammattilaisten maaliruiskuihin, sähköpesurista polttomoottoripesuriksi sekä vasarasta paineilmanaulaimeksi. Vuonna 2017 alettiin ottaa suurempi paino omaan asiakashankintaan. ValttiKate onkin keskittynyt kymmenen vuotta yksinomaan kattohuoltoihin. Sen ansiosta, että energiaa ei ole käytetty myyntiin tai brändin kasvattamiseen, on voitu panostaa laadukkaiden työmenetelmien, työkalujen ja materiaalien kehittämiseen. Tavoitteena on ollut kehittää huippulaadukas tuote. Voimmekin tämän ansiosta taata, että työmme on tehokasta ja ammattimaista.  Tällöin myös aikaansaamamme lopputulos on loistava ja kestävä.

Lue lisää:

Kattopinnoituksen eduista . Löydä meidät facebookista: https://www.facebook.com/ValttiKate/

Näin toimimme

Näin me toimimme, Tarjoamme aina ilmaisen kuntotarkastuksen katollenne. Lisäksi keskustelemme kanssasi eri vaihtoehdoista huoltaa kattoa. Pyrimme aina löytämään kanssanne yhdessä parhaan ratkaisun katon huoltamiseen. Annamme aina tarkan hinnan kokonaisurakasta. Halutessanne tarjoamme kaikille töillemme 1-3 kuukautta korotonta maksuaikaa. Alla oleva aikajana kuvaa työn kulkua..

Kattohuoltotyön aikajana
Nyt: Sovimme kanssasi sopivan ajan työn teolle, tavallisesti 2-6 viikon päähän.  2-6 viikkoa: Asentajamme soittavat aina hyvissä ajoin ennen kuin saapuvat tekemään työtä. He eivät tule paikalle soittamatta. Kun työ on tehty, teiltä otetaan kuittaus vastaanottopöytäkirjaan, että kaikki työt on tehty oikein ja työ on mennyt suunnitelmien mukaan.   1-3 kuukautta: Saatte valita, millaisissa erissä haluatte maksaa laskunne. Aika lasketaan vastaanottopöytäkirjan allekirjoituksesta. Teillä on mahdollisuus valita kolmen kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Rahoitus on saatavilla.  Myöhemmin: Noin kuukauden kuluttua työn valmistumisesta saatte kotitalousvähennyserittelyn verottajaa varten. 
Pyydä maksuton kustannusarvio