Laadukasta maalaustyötä yli 30 ammattilaisen voimin

ValttiKate on kasvanut ja vakiinnuttanut asemansa maalausalalla, työllistäen yli 30 ammattilaista. Palvelumme, tunnettu koko Suomessa, takaa, että maalaustyösi toteutetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Kattavat maalauspalvelut sisätiloista ulkoseiniin

Tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita, joihin sisältyy sisä- ja ulkomaalaukset, kattojen huolto sekä yksityiskohtainen maalaustyö niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaille. Jokainen projekti, olipa kyseessä pieni ehostus tai laaja ulkopuolen uudistus, hoidetaan alusta loppuun huolellisesti.

Asiakkaan tarpeet ensiksi – Minimoiden häiriöt ja taaten tyytyväisyyden

Sitoutumisemme on minimoida häiriöt arjessasi ja varmistaa, että projekti etenee sujuvasti. Laadukas työmme takaa, että lopputulos vastaa toiveitasi.

ValttiKatteen tarina – Laadusta ja luotettavuudesta

Alkaen pienestä yrityksestä, ValttiKate on kasvanut keskikokoiseksi toimijaksi Suomen maalausalalla. Työskentelemme erilaisten asiakkaiden kanssa, mukaan lukien rakennusliikkeet ja kunnat, ja olemme tunnettuja laadukkaista ja luotettavista palveluistamme.

Ammattitaito ja kokemus, joka takaa parhaan lopputuloksen

Yli 10 vuoden kokemuksemme ansiosta voimme taata, että kaikki työmme on huolellisesti suoritettua ja lopputulos on erinomainen. Meidän osaava ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan sinua ja tarjoamaan parhaan lopputuloksen.

Ota Yhteyttä ValttiKateeseen – Maalataan Yhdessä Unelmiesi Koti.

Katso palvelumme

Maalausliike kustannusarvio
Tietosuoja