Katon maalaus tai pinnoitus on erinomainen tapa säilyttää katon kunto ja ulkonäkö vuosikymmeniksi. Olemme erikoistuneet auttamaan asiakkaitamme ylläpitämään kattojensa kuntoa ja ulkonäköä, jotta heidän eivät tarvitse turhaan tehdä suuria investointeja tai suorittaa tarpeettomia kattoremontteja. Autamme asiakkaitamme löytämään heidän katolleen parhaan huoltoratkaisun, kartoitamme katon kunnon ja tarjoamme aina parasta ratkaisua. Meillä on vuosien ja tuhansien kattojen laaja kokemus: Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa.

ValttiKatteen historia

Vuoteen 2020 mennessä ValttiKate oli laajentunut keskikokoiseksi kattomaalaus yritykseksi Suomessa. Yritys työllistää nyt yli 30 ammattilaista ja pesee ja pinnoittaa koteja, kouluja ja muuta julkista rakennuskantaa. ValttiKate tekee yhteistyötä lukuisten eri toimijoiden , kuten yksityisten ihmisten, rakennusliikkeiden, kuntien ja isännöitsijöiden kanssa. Yritys on tullut tunnetuksi laadukkaista ja luotettavista palveluistaan, ja se on osoittanut olevansa alan ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

ValttiKate on tänä päivänä tunnettu laadukkaista ja ammattitaitoisista kattohuoltoihin erikoistuneista palveluista. Meillä on yli 10 vuoden kokemus ja asiantuntemus, jonka avulla voimme taata, että kaikki työmme on huolellisesti suoritettua ja että lopputulos on erinomainen. Meillä on oma ryhmä osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka ovat valmiita auttamaan asiakkaitamme ja tarjoamaan heille parhaan lopputuloksen. ValttiKate on luotettava ja vastuullinen yritys, joka uskoo laadukkaisiin työmenetelmiin, osaamiseen ja ammattitaitoisuuteen.

Katso palvelumme

Palvelut

Pyydä maksuton kustannusarvio