Palosuojaukset puurakentamiseen

Ammattimaiset maalauspalvelut sisälle ja ulos

Pyydä tarjous

Valttikate – Ammattimaista Palosuojaa Puurakentamiseen

Valttikate tarjoaa ammattimaista palosuojapalvelua puurakentajille. Käytämme Nordtreadin korkealaatuisia palosuoja-aineita, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Palonsuojauksen avulla voidaan parantaa puurakenteiden paloturvallisuutta ja pidentää niiden käyttöikää. Se on myös tärkeä osa rakennuksen turvallisuutta ja ympäristönsuojelua.

Valttikate toteuttaa palosuojaukset kaikkiin puurakenteisiin, kuten seiniin, kattoihin, lattioihin, portaikkoihin ja terasseihin. Voimme myös palonsuojata puurakenteita, jotka on jo asennettu..

Palonsuojauksen hinta määräytyy muun muassa pinta-alan, paloluokan ja -vaatimusten mukaan. Nordtreadin tuotteilla toteutettu palosuojaus on yleensä edullinen tapa parantaa puurakenteiden paloturvallisuutta..

Pyydä meiltä tarjous palosuojauksesta jo tänään!

Pyydä tarjous

Maalauspalvelut Yrityksen edustajalle

Tervetuloa Valttikatteen, maalausliikkeen maailmaan, missä ammattitaito yhdistyy intohimoon luoda kauniita ja kestäviä pintoja laadukkaasti yli 10 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet monipuolisiin maalauspalveluihin, ja tarjoamme kaikkea sisämaalaamisesta ulkomaalaukseen sekä kattopalveluihin ja maalauspalveluihin yhtiöille ja yrityksille.

Tieto meistä

Palvelumme yrityksille

Katso lisää

Toimistotilojen maalaus

Toimistotilojen maalaus on tehokas tapa parantaa yrityksen ilmettä ja viihtyisyyttä. Maalaamalla tilat uudelleen voit luoda yrityksellesi modernin ja ammattimaisen ilmeen.

Lue lisää ulkomaalauksesta

Tehdas ja tuotantotilojen maalausremontti

Tehdas- ja tuotantotilojen maalipinnat joutuvat kovalle rasitukselle. Ne altistuvat esimerkiksi pölylle, lialle ja kemikaaleille.

Lue lisää

Rappukäytävän maalaus

Rappukäytävän maalaus on yksi kustannustehokkaimmista tavoista ylläpitää kerrostalon ulkoasua. Maalausprojekti voi virkistää ja uudistaa rakennuksen ilmeen suhteellisen pienellä budjetilla

Lue lisää

Ulkorakennusten maalaus

Ulkorakennukset ovat yrityksen julkisivua. Ne ovat usein yrityksen ensimmäinen asia, jonka asiakkaat ja vieraat näkevät.

Lue lisää ulkomaalauksesta

Betonilattian maalaus

Valokatteiden asennukset avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaikki työt alusta loppuun, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Lue lisää

Palonsuojakäsittely puurakennuksiin

Puusta tehdyt rakennukset voidaan pinnoittaa läpikuultavilla tuotteilla jolloin, puun luonnollinen ilme jää näkyviin, samalla kun puurakenne saa kattavan suojauksen

Lue lisää

Mita asiakkaamme sanovat?


Miksi valttikate ?

Valttikate on luotettava ja ammattitaitoinen maalausliike, joka tarjoaa laajan valikoiman maalauspalveluita sisälle ja ulos. Meillä on yli 10 vuoden kokemus maalausalalta, ja käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja.

  • Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion kaikkiin kohteisiin.

  • Meillä on ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta.

  • Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja.

  • Annamme työllemme takuun.

Pyydä tarjous
Katon huoltomaalaus

Hyvin hoidettu katto kertoo turvallisesta ja hyvin hoidetusta kodista. Mikäli katon huoltomaalaus on laiminlyöty, katto [...]

Kuinka varttikaton korjaus suoritetaan? 5 erilaista tapaa

  Varttikaton korjaus Varttikaton korjaus on kehittynyt paljon vuosien varrella. Varttikaton käyttöikä on keskimäärin 50 [...]

Kattohuollon edut

Katto tulisi tarkistaa vuosittain. Riittävän ajoissa tehdyllä kattohuollolla vältetään ruostumisen ja rapautumisen aiheuttamat vauriot. Pinnoituksen [...]

Tilaa maalauspalvelut Valttikatteelta

Jos etsit ammattitaitoista ja luotettavaa maalausliikettä, ota yhteyttä Valttikatteeseen. Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion kaikkiin kohteisiin.

Pyydä tarjous

Muita Hyödyllisiä linkkejä

Yhteenveto

Valttikate on suomalainen maalausliike, joka on erikoistunut monipuolisiin maalauspalveluihin, kuten sisä- ja ulkomaalaukseen, kattohuoltoon sekä yrityksille tarjottaviin maalauspalveluihin. Yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus alalta ja käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Tukenasi on laaja valikoima erilaisia maalimerkkejä, ja ylpeänä voimme mainita olevamme muunmuassa Tikkurila ProClub -jäsen

Ota yhteyttä Valttikatteeseen ja pyydä ilmainen kustannusarvio!