Talon maalaus – Näin saat talollesi uuden ilmeen

Oletko koskaan miettinyt, milloin talosi seinät on viimeksi maalattu? Jos vastauksesi on ei, niin talon maalaus olisi aika suorittaa. Talon maalaus on yksi parhaista tavoista pitää talo hyvässä kunnossa ja suojella sitä sään vaihteluilta. Se myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa. Valttikate on yli 10 vuoden kokemuksella toimiva maalausalan yritys, joka on erikoistunut katon huoltoihin ja pinnoituksiin sekä julkisivujen kunnossapitoon. Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut talon maalausta varten, suunnittelusta toteutukseen.

 

Talon maalaus prosessi Valttikatteen kanssa:

 1. Suunnittelu: Ensimmäisessä vaiheessa käymme läpi asiakkaan toiveet talon maalausta varten. Valitsemme yhdessä sopivat värit ja maalit, ja teemme suunnitelman maalausprojektille.
 2. Pohjatyöt: Ennen maalausta on tärkeää tehdä huolelliset pohjatyöt. Tämä tarkoittaa seinien pesua ja puhdistusta, sekä tarvittaessa vanhan irtonaisen maalin poistoa.
 3. Maalaus: Maalaus suoritetaan ammattitaitoisesti ja laadukkailla maaleilla. Maalaamme seinät kahteen kertaan, jotta saamme kestävän ja tasaisen lopputuloksen.
 4. Loppusiivous: Maalaustyön valmistuttua siivoamme työskentelyalueen huolellisesti.

Miksi talon ulkoseinien maalaus on tärkeää?

 • Suojaa taloa sään vaihteluilta: Talon maalaus suojaa taloa sään vaihteluilta, kuten UV-säteilyltä, sateelta ja pakkaselta. Tämä pidentää talon käyttöikää ja vähentää korjauskustannuksia.
 • Parantaa talon ulkonäköä: Talon maalaus parantaa talon ulkonäköä ja maalaamalla voit muuttaa talon ilmettä kokonaan.
 • Pitää talon hyvässä kunnossa: Talon maalaus on hyvä tapa pitää talo hyvässä kunnossa. Maalaus estää seinien rappeutumista ja pitää ne puhtaina.
 • Arvonlisäys: Talon ulkoseinien maalaaminen voi lisätä kiinteistösi arvoa.

Jos olet kiinnostunut talon maalauttamisesta, ota yhteyttä Valttikatteeseen. Me tarjoamme ilmaisen kustannusarvion kaikkiin kohteisiin.

Ilmainen kustannusarvio talon maalaukselle

1. Valitse oikea talomaali ja väri

Ulkoiseinien maalausprojektissa on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota oikean ulkomaalin valintaan ja käyttöohjeisiin. Seuraavassa annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään oikean päätöksen ja saavuttamaan kestävän ja kauniin lopputuloksen.

Maalityyppi

Valitsemaasi maalityyppiä tulisi harkita huolellisesti:

 • Vesiohenteinen Maali: Vesiohenteinen maali sopii hyvin öljymaalin päälle. Jos et ole varma, millaista maalia aiemmin on käytetty, vesiohenteinen maali on turvallinen valinta.
 • Öljymaali: Perinnekohteissa öljymaali säilyttää edelleen suosionsa. Perinteisiä öljymaaleja on esimerkiksi virtasen 4 öljynmaali

2. Nosturit ja telineet: Turvallinen talon maalaaminen

Työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, kun ryhdytään maalaamaan taloa. Tässä artikkelissa käsittelemme, miksi nosturit ja telineet ovat avainasemassa turvallisen talon maalaamisen varmistamisessa.

Nosturi – Turvallinen korkeisiin paikkoihin

Vuokraamalla nosturin saavutat seuraavat edut:

 • Korkeisiin Paikkoihin Pääsy: Nosturin avulla pääset turvallisesti korkealle maalaamaan talosi vaikeasti saavutettavat kohdat. Tälläisiä voivat olla päätykomioit tai erilaiset katolla olevat rakenteet.
 • Työturvallisuus: Nosturi tarjoaa vakaan ja turvallisen alustan työskennellä korkealla, vähentäen kaatumisriskiä.
 • Tehokkuus: Nosturin avulla työ sujuu nopeammin ja tehokkaammin, kun saat helposti liikuteltavan työalustan.

Telineet – stabiili alusta maalaukselle

Telineiden käyttö on välttämätöntä turvalliselle maalaustyölle:

 • Turvallisuus: Telineet tarjoavat vakaan alustan, jolla työskennellä ilman kaatumisriskiä. Suosittelemme käyttämään 1.5m x 3m kokoisia telineitä, jotta saavutetaan tukeva alusta
 • Korkeisiin Paikkoihin Pääsy: Telineiden avulla pääset käsiksi korkeisiin kohtiin talossa turvallisesti.
 • Nopeus ja Tehokkuus: Hyvillä telineillä työ sujuu nopeammin ja tehokkaammin, säästäen aikaa ja vaivaa.

Varaa etukäteen

Muista varata telineet ja nosturit hyvissä ajoin ennen maalaustyön aloitusta. Kesäaika on yleensä ruuhkaista aikaa rakennuskonevuokraamoissa, joten varaus etukäteen varmistaa, että sinulla on tarvittavat välineet saatavilla. Yleensä telineet maksavat 25-30 euroa päivä ja nosturin vuokraus maksaa noin 150 euroa päivä.

Turvallisuus ennen kaikkea

Työturvallisuus on aina ensisijaisen tärkeää. Käytä oikeita varusteita ja välineitä, varmistaaksesi oman ja muiden turvallisuuden.

Kun satsaat oikeisiin välineisiin, kuten nostureihin ja telineisiin, talon maalaus sujuu nopeammin, helpommin ja ennen kaikkea turvallisesti. Muista aina noudattaa asianmukaisia turvallisuuskäytäntöjä ja suunnitella työsi huolellisesti ennen maalausprojektin aloittamista.

3. Valmistele pinnat huolellisesti

Hyvä valmistelu on avain onnistuneeseen maalausprojektiin. Tähän kuuluu vanhan maalin poisto, pintojen puhdistus ja mahdollisten korjaustöiden tekeminen.

4. Käytä laadukkaita maalausvälineitä

Ammattitaitoiset maalarimme käyttävät huippuluokan maalausvälineitä varmistaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

5. Ammattilaisten apu

Vaikka talon ulkoseinien maalaus voi olla houkutteleva tee-se-itse projekti, ammattilaisten apu voi säästää sinulta aikaa ja varmistaa projektin onnistumisen. Valttikate tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten julkisivumaalaus https://valttikate.fi/julkisivumaalaus/, jotka voivat tehdä talon ulkoseinien maalauksesta vaivattoman prosessin.

Katon Maalaus – Valttikate

Katto on talon ensimmäinen puolustuslinja sääolosuhteita vastaan. Kestävä ja laadukas katon maalaus on avain pitkäikäiseen ja hyvin suojattuun kotiin. Valttikate tarjoaa kattavan katon maalauspalvelun, joka kattaa kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen.Lue lisää kuinka katon maalaus tehdään ja mille pinnoille sen voi tehdä.

Miksi Katon Maalaus on Tärkeää?

 1. Suojaus Säältä: Katto altistuu jatkuvasti sääolosuhteille. Laadukas maalaus suojaa kattoa UV-säteilyltä, kosteudelta ja lämpötilavaihteluilta.
 2. Kestävyys: Kestävät maalit varmistavat katon pitkäikäisyyden ja vähentävät huoltotarvetta.
 3. Ulkonäkö: Kaunis ja hyvin hoidettu katto parantaa koko talon ulkonäköä.

Sisämaalaus – Valttikate

Kauneus alkaa kodin sisältä. Sisämaalaus on tehokas tapa päivittää kodin ilmettä ja luoda viihtyisämpi asuinympäristö. Valttikate tarjoaa ammattitaitoista sisämaalauspalvelua, joka kattaa kaikki vaiheet suunnittelusta viimeistelyyn.Lue lisää sisämaalauksesta

Miksi Valita Sisämaalaus Valttikatteelta?

 • Ammattitaito: Kokeneet maalarimme takaavat laadukkaan lopputuloksen.
 • Värien Valinta: Autamme sinua valitsemaan sopivat värit ja maalit kotisi tyyliin.
 • Tarkkuus: Tarkka työnjälki ja siisteys ovat meille kunnia-asia.

Oli kyseessä talon ulkoseinien, katon tai sisätilojen maalaus, Valttikate on luotettava kumppani maalausprojektissasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä talon maalaamisesta:

 • Kuinka usein talo on maalattava? Talon maalaamisen tarve riippuu talon sijainnista, sääolosuhteista ja seinämateriaalista. Yleisesti ottaen talon seinät on maalattava 10-15 vuoden välein.
 • Minkä värisen talon kannattaa maalata? Talon värin valinta on henkilökohtainen asia. Kuitenkin, kannattaa huomioida, että talon väri vaikuttaa sen ulkonäköön ja siihen, kuinka paljon se lämpenee auringossa.
 • Mitä maalia kannattaa käyttää talon maalaamiseen? On tärkeää käyttää talon maalaamiseen laadukasta maalia, joka on tarkoitettu kyseiseen seinämateriaaliin. Valttikate käyttää vain korkealaatuisia maaleja ja pinnotteita, jotka sopivat juuri sinun taloosi ja kestävät pitkään.

Ota yhteyttä Valttikatteeseen ja pyydä ilmainen kustannusarvio talon maalaukselle!

Talon maalaus Valttikate - Laadukasta Maalausta Ympäri Suomen

Valttikate on ylpeä tarjotessaan laadukasta Maalauspalvelua ympäri Suomen, yli 14 vuoden kokemuksella.

Maalauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia maalauspalveluita:

Asiakaskunta

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa:
 • Yksityiset: Kotien maalaustarpeisiin.
 • Yritykset: Liiketilojen ja toimistorakennusten maalaukset.
 • Asunto-osakeyhtiöt: Kokonaisvaltainen maalausratkaisu yhteisöille.

Laadukas Kokemus

Yli 14 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet osaamistamme ja tarjoamme aina parasta laatua asiakkaillemme.

Maalauspalvelut paikkakunnittain

Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Päijät-Häme Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi Olemme ylpeitä voidessamme palvella näillä alueilla ja tarjota maalauspalveluitamme kaikille, jotka kaipaavat ammattitaitoista kädenjälkeä