Talon maalaus Vaala

Oletko huomannut, että kotisi katto näyttää kuluneelta tai tiilet ovat sammaloituneet? Entä ovatko ulkoseinäsi haalistuneet tai hilseilevät? Nämä ovat merkkejä siitä, että on aika kääntyä talon maalauksen ammattilaisten puoleen. Meillä on pitkä kokemus ja ammattitaito, ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja työkaluja. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuehdot.

Pyydä tarjous

Talon maalaus Vaala?

Kun talosi Vaalassa kaipaa uutta ilmettä, on talon maalaus tehokkain tapa uudistaa ja suojata kotisi. Me Valttikatteella tarjoamme ammattitaitoista talon maalausta koko Pohjois-Pohjanmaan alueella, varmistaen, että kotisi loistaa kuin uusi

Milloin talon maalaus kannattaa tehdä?

Talon maalauksen yleinen huoltoväli on noin 10-15 vuotta. Eli jos edellisestä maalauskerrasta on kulunut jo yli 10 vuotta ja katto tai seinät näyttävät kuluneelta niin aika aika suorittaa talon uudelleen maalaus. Talon ulkoseinien ja katon maalaaminen on hyvä investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Maali suojaa seiniä ja kattoa ja pidentää niiden käyttöikää. Maalaaminen myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa.

Paljonko talon maalaus maksaa Vaalassa?

Alla on esimerkki hintamme yksikerroksisen talon maalauksesta. Huomioithan, että pohjatöiden määrä voi vaikuttaa maalaustyön kokonaishintaan.

POHJAN PINTA-ALA (M²) KERROKSET TYÖN LAAJUUS MATERIAALIT HINTA (SIS. ALV 24%)
80 1 Ulkomaalaus Puu 3 800 €
120 1,5 Ulkomaalaus Tiili 8 033 €
140 1 Ulkomaalaus Puu 5 534 €
80 2 Ulkomaalaus ja katon maalaus Sekoite (puu ja pelti) 10 544 €
100 1 Ulkomaalaus ja katon maalaus Tiili 8 735 €
120 2 Ulkomaalaus ja katon maalaus Sekoite (puu ja pelti) 14 540 €

 


Lisäpalvelumme – Tiilikaton ja Peltikaton maalaus

Lisäksi talon maalauksen palveluihimme kuuluu myös erikoistuneet ratkaisut kattopinnoille. Jos huomaat, että tiilikattosi tai peltikattosi kaipaa uudistusta, me Valttikatteella tarjoamme myös tiilikaton maalauksen ja peltikaton maalauksen palveluita. Nämä palvelut täydentävät talon ulkonäön uudistamista ja takaavat, että kattosi suojaa kotiasi tehokkaasti ja näyttää upealta.

takuutyönä

Tiilikaton maalaus

Tiilikaton maalaus pidentää katon elinkaarta. Oikein huollettuna tiilikaton tulisi kestää Suomen oloissa vähintään 70 vuotta.

Lue lisää
takuutyönä

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus tulisi suorittaa 20 vuotta asennuksesta tai 10 vuotta edellisestä maalauskerrasta.

Lue lisää

Miksi valita meidät?

 

Palvelumme

Kattava Palvelu Aina Suunnittelusta Toteutukseen

 

 

Monipuoliset maalauspalvelut

 

Katso alta kuvia valmiista maalatuista taloista

 

Arviomme talon maalaustarpeet ilmaiseksi. Maalauksen hinta määräytyy talon pinta-alan, maalaustyön laajuuden ja käytettävien materiaalien mukaan. Maalauksen aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa.

 

 

Kokemuksia

Mitä asiakkaamme sanovat

Älä usko vain meidän sanaamme. Kuule, mitä asiakkaamme sanovat!

 

 

 

Erinomaisen työasenteen omaavat työntekijät. Lopputyöt hoidettu erinomaisesti. Hyvä lopputulos

 

 

 

 

 

 

Hommat meni hienosti ja sovitusti

 

 

 

 

tikkurila pro club
Talon maalaus Vaala
Talon maalaus Vaala
Talon maalaus Vaala
Talon maalaus Vaala
gvk logo_iso

 

Pyydä Tarjous – Ammattilainen Palveluksessasi

Ota yhteyttä ja niin arvioidaan kotisi maalaustarpeet. Täytä yhteydenottolomake tai soita meille suoraan, niin sovimme maksuttoman arviokäynnin paikalla tai etänä. Annamme mielellämme tarjouksen ja keskustelemme, miten voimme palvella sinua parhaiten.

 

Talon maalaus

 

 

Valttikate neuvoo

Usein kysytys kysymykset

 

 

UKK

 

 

Yleensä aina on suositeltavaa pesu ennen maalausta. Seinille riittää pelkkä kevyt huuhtelu ja mahdollinen homepesu. Katoille suosittelemme yli 300 bar pesua. Näin varmistetaan että kaikki pöly ja irtonainen maali tai roska on poissa seinistä ja katoista.

 

 

 

 

Paras aika on silloin kun lämpötila on +5 astetta eikä sada. Nykymaalit eivät ole niin herkkiä kuin perinteiset öljymaalit. Useimman maalit ovat jo tunnin kuluttua kosketus kuivia. Maalit kuten Virtasen 4 öljyn maali on hyvä mutta tekniset tiedot on hyvä lukea ennen aloitusta. Parhain aika maalata talon ulkoseinät on kuivalla, lämpimällä säällä, tyypillisesti keväästä alkusyksyyn. Lämpötilan tulisi olla mahdollisimman vakaa ja välttää äärimmäisiä kuumuuden tai kylmyyden vaihteluita. Myös sateen ja kovan tuulen välttäminen on tärkeää maalauksen aikana

 

 

 

 

Maalausprosessin ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista on pinnan valmistelu. Tämä sisältää pintojen puhdistamisen, mahdollisten vaurioiden korjaamisen, vanhan maalin poistamisen, ja tarvittaessa pohjamaalin käyttämisen. Hyvin valmisteltu pinta takaa maalin paremman tartunnan ja lopputuloksen kestävyyden. Voit lukea lisää vastauksia täältä

 

 

 

 

Parhaimmat maalit talon ulkoseinille ovat yleensä akryylipohjaisia lateksimaaleja, jotka tarjoavat hyvän kosteudenkestävyyden ja kestävyyden. Ne soveltuvat hyvin useimmille pinnoille, kuivuvat nopeasti ja niiden värin kesto on hyvä.

 

 

 

 

Peltikatoille suositellaan elastisia, sään- ja UV-säteilyn kestäviä maaleja, kuten akryylipohjaisia tai polyuretaanipohjaisia maaleja. Nämä maalit tarjoavat erinomaista suojaa ja kestävyyttä, ja ne soveltuvat hyvin metallipintojen laajentumiselle ja supistumiselle lämpötilan vaihteluiden mukaan. Voi lukea lisää paras peltikattomaali.

 

 

 

 

Tiilikatoille sopivat parhaiten maalit, jotka on suunniteltu ns. hengittäviksi ja kosteutta hylkiviksi. Esimerkiksi akryylipohjaiset maalit soveltuvat hyvin, sillä ne sallivat tiilien hengittää samalla suojaten niitä kosteudelta ja sammaloitumiselta. Lue lisää mikä on paras tiilikattomaali.

 

 

 

 

Peltikaton maalauksen tärkein vaihe on puhdistus ja ruosteenesto. Ennen maalausta on tärkeää puhdistaa katto perusteellisesti liasta, sammaleesta ja muista epäpuhtauksista. Jos katto on ruostunut, ruosteen poisto ja ruosteenestokäsittely ovat välttämättömiä ennen maalin levittämistä.

 

 

 

 

Talon ulkoseinien ja katon maalaaminen on hyvä investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Maali suojaa seiniä ja kattoa ja pidentää niiden käyttöikää. Maalaaminen myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa.

 

 

Talon maalaus Valttikate - Laadukasta Maalausta Ympäri Suomen

Valttikate on ylpeä tarjotessaan laadukasta Maalauspalvelua ympäri Suomen, yli 14 vuoden kokemuksella.

Maalauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia maalauspalveluita:

Asiakaskunta

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa:
  • Yksityiset: Kotien maalaustarpeisiin.
  • Yritykset: Liiketilojen ja toimistorakennusten maalaukset.
  • Asunto-osakeyhtiöt: Kokonaisvaltainen maalausratkaisu yhteisöille.

Laadukas Kokemus

Yli 14 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet osaamistamme ja tarjoamme aina parasta laatua asiakkaillemme.

Maalauspalvelut paikkakunnittain

Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Päijät-Häme Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi Olemme ylpeitä voidessamme palvella näillä alueilla ja tarjota maalauspalveluitamme kaikille, jotka kaipaavat ammattitaitoista kädenjälkeä