Valttikate logo

Talon Maalaus Vimpeli

Kun kotisi katto alkaa näyttää kuluneelta tai tiilet sammaloituvat, ja ulkoseinät haalistuvat tai hilseilevät, on aika kääntyä ammattilaisten puoleen. Valttikate tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella laadukasta talon maalausta Vimpelissä ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja työkaluja, varmistaen, että kotisi ei vain näytä uudelta, vaan on myös suojattu sään haitoilta. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuehdot.

Pyydä Ilmainen Kustannusarvio!

Talon maalaus Vimpelissä – Ammattilaisten Tekemänä

Kun talosi Vimpelissä kaipaa uutta ilmettä, on talon maalaus tehokkain tapa uudistaa ja suojata kotisi. Me Valttikatteella tarjoamme ammattitaitoista talon maalausta koko Etelä-Pohjanmaalla, varmistaen, että kotisi loistaa kuin uusi.

Milloin talon maalaus kannattaa tehdä?

Talon maalauksen yleinen huoltoväli on noin 10-15 vuotta. Eli jos edellisestä maalauskerrasta on kulunut jo yli 10 vuotta ja katto tai seinät näyttävät kuluneelta, niin aika aika suorittaa talon uudelleen maalaus. Talon ulkoseinien ja katon maalaaminen on hyvä investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Maali suojaa seiniä ja kattoa ja pidentää niiden käyttöikää. Maalaaminen myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa.

Paljonko talon maalaus maksaa Vimpelissä?

Alla on esimerkki hintamme talon maalauksesta. Huomioithan, että pohjatöiden määrä voi vaikuttaa maalaustyön kokonaishintaan.

POHJAN PINTA-ALA (M²) KERROKSET Hinta MATERIAALIT Työn laajuus
80 1 3800 € Puu Ulkomaalaus
120 1,5 8033 € Tiili Ulkomaalaus
140 1 5534 € Puu Ulkomaalaus
80 2 10544 € Sekoite (puu ja pelti) Ulkomaalaus ja katon maalaus
100 1 8735 € Tiili Ulkomaalaus ja katon maalaus
120 2 14540 € Sekoite (puu ja pelti) Ulkomaalaus ja katon maalaus

 

Näin talon maalaus etenee – Helposti ja vaivattomasti 🏡

Oletko miettinyt kotisi ulkonäön päivittämistä? Tiedämme, että talon maalaus voi tuntua suurelta projektita, mutta meidän avullamme prosessi on sujuva ja stressitön. Alla on askel askeleelta ohje, kuinka voimme yhdessä muuttaa kotisi ilmeen – helposti ja vaivattomasti.

     1. Ilmainen Kartoitus

Aloitamme sopimalla kanssasi kartoituksen ajankohdan. Asiantuntijamme arvioi talosi kunnon ja maalaustyön laajuuden, joka voi tapahtua joko perinteisesti paikan päällä tai nykyaikaisesti etäyhteyksien avulla. Tämä antaa meille mahdollisuuden ymmärtää projektisi tarpeet tarkasti ja laatia sinulle kattavan tarjouksen.

     1. Yksityiskohtainen Suunnittelu ja Sopimus 📝

Perusteellisen arvioinnin jälkeen istahdamme alas suunnittelemaan maalausprojektin yksityiskohdat – materiaalivalinnat, aikataulut ja suojaustoimenpiteet. Kaikki kirjataan selkeään ja ymmärrettävään sopimukseen.

     1. Huolelliset Pohjatyöt 🛠️

Ennen varsinaista maalausta varmistamme, että kaikki pinnat ovat täydellisesti valmisteltuja. Tämä tarkoittaa hilseilevän maalin poistoa, pintojen puhdistusta ja kittauksia tarpeen mukaan.

     1. Ammattimainen Maalaustyö 🖌️

Laadukkaiden maalien ja materiaalien avulla kokeneet maalarimme toteuttavat työn taidolla, varmistaen pitkäkestoisen ja esteettisen lopputuloksen.

     1. Perusteellinen Lopputarkastus 🔎

Maalaustyön päätyttyä käymme yhdessä läpi lopputuloksen varmistaaksemme, että olet täysin tyytyväinen. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Miksi Valita Meidät?

 • 🔖Ilmainen kartoitus ja tarkka tarjous: Tiedät etukäteen, mitä odottaa.
 • 🏗️Huolellinen pohjatyö ja laadukkaat materiaalit: Takaamme kestävän ja kauniin lopputuloksen.
 • 👷‍♂️Kokeneet ammattilaiset: Luota ammattilaistemme osaamiseen.
 • 🧹Täsmällisyys ja siisteys: Kunnioitamme kotiasi ja pidämme työmaan järjestyksessä.
 • 😊Täysi tyytyväisyystakuu: Huolehdimme, että olet tyytyväinen joka vaiheessa.

 

Kun valitset meidät, valitset huolettoman tavan päivittää kotisi ilme. Odotamme innolla, että saamme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi koti.

Erikoispalvelumme – Kattomaalaukset

Lisäksi talon maalauksen palveluihimme kuuluu myös tiilikaton ja peltikaton maalaus. Jos tiilikattosi tai peltikattosi kaipaa uudistusta, me Valttikatteella tarjoamme kattomaalaukset, jotka parantavat kattosi suojaa ja ulkonäköä. Nämä palvelut ovat osa kokonaisvaltaista lähestymistapamme, jolla varmistetaan, että kotisi näyttää parhaalta ja on suojattu kaikilta elementeiltä.

Kiiltävä tiilikatto auringonvalossa veden äärellä

Tiilikaton maalaus Vimpeli

Tiilikaton maalaus ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan pidentää myös sen käyttöikää. Kattomaalauksemme varmistavat, että tiilikattosi kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Lue lisää tiilikaton maalauksesta
Valttikate peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus Vimpeli

Peltikaton maalaus suojaa ja estää kattoa ruostumista, mikä on tärkeää Suomen kosteassa ilmastossa. Meiltä saat laadukkaat kattomaalaukset, jotka suojaavat ja uudistavat peltikattoasi.

Lue lisää peltikaton maalauksesta

Kattavat Maalauspalvelumme

Aloitamme jokaisen projektin kuuntelemalla toiveitasi ja tarpeitasi. Tarjoamme kattavan palvelun, joka kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen – oli kyseessä sitten kotitalouksien, taloyhtiöiden tai liikerakennusten maalaus.

Valmiita kohteita

Katso alta kuvia valmiista maalatuista taloista ja inspiroidu työmme laadusta.

Lisäpalvelumme – Kattopinnoitteiden Uudistus

Tarjoamme kattavia ratkaisuja kattopinnoille. Uudistamalla tiilikaton tai peltikaton, tuomme lisäsuojaa ja estetiikkaa kotiisi. Valttikatteen erikoispalvelut, kuten katon maalaus, takaavat, että kattosi ei vain näytä hyvältä, vaan myös suojaa rakennusta tehokkaasti.

🔍 Tutustu Lisää


 

Katon huoltokartoittaja

Huoltokartoitin

Selvitä huoltokartoittimella, miten voit parantaa kattosi kuntoa

press Enter
Millainen katto sinulla on?
Mikä kattotyyppi sinulla on?
Paljonko arvioit katon pinta-alaksi?
Oletko itse käynyt katolla tarkistamassa sen kuntoa?
Onko katolla havaittavissa selkeitä vaurioita, kuten ruostetta tai irtonaisia nauloja/ruuveja?
Onko katolla havaittavissa selkeitä vaurioita, kuten sammalta/jäkälää tai haljenneita tiiliä?
Onko katolla havaittavissa selkeitä vaurioita, kuten sammalta,jäkälää, haljenneita levyjä tai kohonneita nauloja?
Onko katolla irtonaisia palasia tai huopa kurtulla?
Onko asennettu aluskate tai tiedätkö aluskatteen kunnon?
Haluaisimme tarjota sinulle maksuttoman huolto-arvion. Kiinnostaisiko tämä sinua?
Use Shift+Tab to go back

Kokemuksia

Asiakkaidemme Kokemuksia

Älä usko vain meidän sanaamme. Lue, mitä asiakkaamme sanovat!

”Erinomaisen työasenteen omaavat työntekijät. Lopputyöt hoidettu erinomaisesti. Hyvä lopputulos.”

Seppo Saarinen

”Hommat meni hienosti ja sovitusti. Voin lämpimästi suositella!”

Jussi Hirvonen

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Talon maalaus

Kysymykset ja vastaukset talon maalaamisesta

UKK

    Yleensä aina on suositeltavaa pesu ennen maalausta. Seinille riittää pelkkä kevyt huuhtelu ja mahdollinen homepesu. Katoille suosittelemme yli 300 bar pesua. Näin varmistetaan että kaikki pöly ja irtonainen maali tai roska on poissa seinistä ja katoista.    
    Paras aika on silloin kun lämpötila on +5 astetta eikä sada. Nykymaalit eivät ole niin herkkiä kuin perinteiset öljymaalit. Useimman maalit ovat jo tunnin kuluttua kosketus kuivia. Maalit kuten Virtasen 4 öljyn maali on hyvä mutta tekniset tiedot on hyvä lukea ennen aloitusta. Parhain aika maalata talon ulkoseinät on kuivalla, lämpimällä säällä, tyypillisesti keväästä alkusyksyyn. Lämpötilan tulisi olla mahdollisimman vakaa ja välttää äärimmäisiä kuumuuden tai kylmyyden vaihteluita. Myös sateen ja kovan tuulen välttäminen on tärkeää maalauksen aikana    
    Maalausprosessin ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä vaiheista on pinnan valmistelu. Tämä sisältää pintojen puhdistamisen, mahdollisten vaurioiden korjaamisen, vanhan irtonaisen maalin poistamisen, ja tarvittaessa pohjamaalin käyttämisen. Hyvin valmisteltu pinta takaa maalin paremman tartunnan ja lopputuloksen kestävyyden.    
    Parhaimmat maalit talon ulkoseinille ovat yleensä akryylipohjaisia lateksimaaleja, jotka tarjoavat hyvän kosteudenkestävyyden ja kestävyyden. Ne soveltuvat hyvin useimmille pinnoille, kuivuvat nopeasti ja niiden värin kesto on hyvä.    
    Peltikatoille suositellaan elastisia, sään- ja UV-säteilyn kestäviä maaleja, kuten akryylipohjaisia tai polyuretaanipohjaisia maaleja. Nämä maalit tarjoavat erinomaista suojaa ja kestävyyttä, ja ne soveltuvat hyvin metallipintojen laajentumiselle ja supistumiselle lämpötilan vaihteluiden mukaan. Voi lukea lisää paras peltikattomaali.    
    Tiilikatoille sopivat parhaiten maalit, jotka on suunniteltu ns. hengittäviksi ja kosteutta hylkiviksi. Esimerkiksi akryylipohjaiset maalit soveltuvat hyvin, sillä ne sallivat tiilien hengittää samalla suojaten niitä kosteudelta ja sammaloitumiselta. Lue lisää mikä on paras tiilikattomaali.    
    Peltikaton maalauksen tärkein vaihe on puhdistus ja ruosteenesto. Ennen maalausta on tärkeää puhdistaa katto perusteellisesti liasta, sammaleesta ja muista epäpuhtauksista. Jos katto on ruostunut, ruosteen poisto ja ruosteenestokäsittely ovat välttämättömiä ennen maalin levittämistä.    
    Talon ulkoseinien ja katon maalaaminen on hyvä investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Maali suojaa seiniä ja kattoa ja pidentää niiden käyttöikää. Maalaaminen myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa.    

Talon maalaus Valttikate - Laadukasta Maalausta Ympäri Suomen

Valttikate on ylpeä tarjotessaan laadukasta Maalauspalvelua ympäri Suomen, yli 14 vuoden kokemuksella.

Maalauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia maalauspalveluita:

Asiakaskunta

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa:
 • Yksityiset: Kotien maalaustarpeisiin.
 • Yritykset: Liiketilojen ja toimistorakennusten maalaukset.
 • Asunto-osakeyhtiöt: Kokonaisvaltainen maalausratkaisu yhteisöille.

Laadukas Kokemus

Yli 14 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet osaamistamme ja tarjoamme aina parasta laatua asiakkaillemme.

Maalauspalvelut paikkakunnittain

Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Päijät-Häme Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi Olemme ylpeitä voidessamme palvella näillä alueilla ja tarjota maalauspalveluitamme kaikille, jotka kaipaavat ammattitaitoista kädenjälkeä