Tiiliseinän maalaus

Ammattimaiset maalauspalvelut sisälle ja ulos

Pyydä tarjous

Tiiliseinän maalaus on loistava tapa antaa kotisi julkisivulle uusi ilme. Maalaus myös suojaa tiiliä sään ja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.

Valttikate on kattohuoltoihin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa myös tiiliseinien maalaukset. Meillä on yli 10 vuoden kokemus tiiliseinien maalauksesta, ja olemme maalanneet satoja tiiliseiniä ympäri Suomen.

Tässä kattavassa oppaassa käymme läpi tiiliseinän maalauksen prosessin ja edut.

Miksi Valita Tiiliseinän Maalaus?

Ennen kuin sukellamme prosessiin, tutustutaan siihen, miksi saattaisit haluta harkita tiiliseinän maalausta. On useita vakuuttavia syitä:

  1. Ulkonäön Parantaminen: Tuore maalikerros voi tuoda uutta eloa tiiliseinällesi, tehdä siitä houkuttelevamman ja modernimman näköisen.
  2. Suojelu: Maalaus toimii suojana sääolosuhteilta, estäen kosteuden tunkeutumisen ja mahdolliset vauriot.
  3. Kiinteistön Arvon Kasvu: Hyvin hoidetut ja visuaalisesti houkuttelevat ulkoseinät voivat nostaa kiinteistösi kokonaisarvoa.

Nyt, kun ymmärrät edut, siirrytään tiiliseinän maalauksen vaiheittaiseen prosessiin.

Tiiliseinän Maalausprosessi

Maalaus onnistuu parhaiten silloin kun sää on lämmin ja kuiva yleensä maalit vaativat yli +5 lämpötilan

1. Pinnan Valmistelu

Ennen maalaamisen aloittamista asianmukainen pinnan valmistelu on ratkaisevan tärkeää. Tähän kuuluu:

  • Tiiliseinän huolellinen puhdistaminen liasta ja roskista. Puhdistukseen voi käyttää esimerkiksi painepesuria tai sienipehmistä harjaa.
  • Halkeamien tai vaurioiden korjaaminen pinnassa. Mikäli näitä ilmenee
  • Sopivan pohjusteen levittäminen varmistaaksesi oikean tarttuvuuden ja varmistaa maalaus alustan tasaisen imukyvyn kun aletaan maalaamaan pintamaalia.

2. Oikean Maalin Valinta

Oikean maalin valitseminen on olennaista onnistuneelle tiiliseinän maalausprojektille. Suosittelemme korkealaatuista ulkokäyttöön tarkoitettua kivipohjalle sopivaa maalia, joka tarjoaa kestävyyttä ja hengittävyyttä. Maali valikoimia on laaja skaala voit jopa valita himmea tai kiiltävän maalin.

3. Maalaus

Näin maalaat tehokkaasti:

  • Käytä telaa tai sivellintä levittääksesi tasainen maalikerros.
  • Työskentele ylhäältä alas välttääksesi tippumista.
  • Anna ensimmäisen kerroksen kuivua täysin ennen toisen kerroksen levittämistä tarvittaessa.

4. Huolto

Säännöllinen huolto on välttämätöntä tiiliseinän ulkonäön pitkäikäisyyden takaamiseksi. Ajoittaiset tarkastukset ja paikkamaalaukset pitävät sen näyttämään tuoreelta vuosien ajan.

Miksi Valita Valttikate?

Valttikatella on pitkä historia tiiliseinän maalauksen ja muiden pinnoituspalveluiden alalla. Olemme erikoistuneet tiili- ja mineriittikattoihin ja meillä on satojen tuhansien neliöiden kokemus alalta. Tämä vankka kokemus takaa, että voimme tarjota parhaat mahdolliset tulokset myös tiiliseinien maalauksessa. Luota meihin ulkoseinäsi kaunistamisessa ja suojaamisessa – olemme asiantuntijasi kiinteistön ulkoasun uudistamisessa.

Lisätietoja maalauspalveluistamme löydät Tiilikaton Maalaus -sivultamme.

Ota Yhteyttä Tänään

Haluatko antaa tiiliseinällesi upean uudistuksen? Ota yhteyttä Valttikateen saadaksesi ilmaisen arvion ja asiantuntevaa neuvontaa tiiliseinän maalausprojektiisi. Siirry yhteystietosivullemme saadaksesi yhteyden.

Älä odota enää – muuta kiinteistösi ulkoasua tiiliseinän maalauksen avulla jo tänään!