Kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana ?

Kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana

 

Jokainen on ylpeä pihastaan ja miettii varmasti että kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana. Älä huoli Valttikate pitää huolta kiinteistöstäsi ja suojaan kaiken tarpeellisen. Olemme toimineet alalla jo yli 10 vuotta ja tiedämme mitä siisteys tarkoittaa. Työntekijämme varmistavat aina yhdessä kanssasi vielä erikseen suojauksen tarpeet, ennen työn aloittamista. Olemme myös aina valmiita vastaamaan sinun kysymyksiin ja kertomaan kuinka prosessi etenee.

Kuinka kattourakoitsija suojaa kiinteistöni remontin aikana

 

Kiinteistön suojaaminen on yksi tärkeimmistä urakoitsijan tehtävistä. Tämä erityisesti katon pesun ja maalaamisen yhteydessä. Riippuen katon likaisuudesta suojataan talo, nurmikko ja terassit.

Kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana
Kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana

 

Seinien tai pihan suojaus pesun aikana

 

Voi olla että seinään ei saa päästä mitään likaa mitä katolta tulee,jolloin koko talo on pressutettava tai pesupärskeet hallittava muulla keinoin. Tälläisia ovat muun muassa vanhat rapatut talo. Monesti pihalla on hienoja istutuksia tai kasveja joita ei voi siirtää, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää niiden suojaaminen. Kun pesu on valmis rullaamme suojat pois.

 

Mitä voin itse tehdä katonhuollon aikana, suojatakseni kiinteistöä?

Mikäli seinien vieressä tai pihalla katon läheisyydessä on jotain helposti siirrettävää suositellaan niiden siirtämistä kauemmaksi. Voit vielä asentajan kanssa kiertää kiinteistön ja kysyä häneltä millä tavalla suojaus tapahtuu remontin aikana. Tällä varmistetaan että katonhuolto prosessi menee mahdollisimman mutkattomasti maaliin.