Nosta asunnon arvoa katon maalauksella

Kattomaalauksen asiantuntija

Valttikate maalaa tai pinnoittaa kaiken tyyppiset katot.

Maalaus prosessimme sisältää

  • Katon läpivientien tarkastuksen ja tiivistuksen tarvittaessa.
  • Kohonneet naulat tai ruuvit vaihdetaan uusiin.
  • Katto pestää polttomoottori pesurilla, jolloin kaikki lika, sammal, jäkälä ja irtonainen maali poistetaan.
  • Katto pohjustetaan maalin- tai pinnoitevalmistajan ohjeen mukaisesti
  • Maalataan 2 kertaa ensiluokkaisella maalilla valitsemasi värin mukaan
  • Paikat puhdistetaan mikäli roskaan on tullut prosessin aikana.

Katon maalaus – Miksi se on tärkeää?

Katot joita ei ole maalattu kunnolla voivat ruostua tai halkeilla ja aiheuttaa näin vuotoja rakenteisiin. Vaikka puhdistaminen on tärkeää maalaus lisää katemateriaalin ikää huomattavasti. Sekä nostaa asunnon arvoa

Katon maalaus palvelu johon voit luottaa

Olemme 10 vuoden aikana maalanneet ja huoltaneet tuhansia kattoja. Käytämme katon maalaukseen vain laadukkaita tuotteita, suoraan maahantuojalta.

Valttikate kokemuksia

Mineriittilvy pinnoitettu mustaksi

Meille tehtiin puolivarttikattoon pinnoitustyö. Pojat pesivät ja käsittelivät katon. Sen jälkeen katto maalattiin ja asia oli kunnossa. Pesu ja puhdistus hoidettiin erittäin hyvin ja turvallisesti luonto huomioonottaen. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuudessaan.

Reino Kemppainen / Rakennusmestari
Nosta asunnon arvoa katon maalauksella 1

Valttikate käsitteli varttikattomme ja kaikki sujuin oikein hyvin. käsittely tuli paljon edullisemmaksi kuin katon vaihtaminen. Nurmikkokaan ei kärsinyt, kun katon pesuaine oli ympäristöystävällinen. Kaikki pelisi oikein hyvin.

Tauno Niskanen / Eläkeläinen
Peltikaton maalaus valttikate

Kattoni oli hieman ongelma tapaus – muovipinnoitettu pelttikattoni hilseili ja oli haalistunut. Valttikatteen pojat kävivät ensin pesemässä sen viimeisen päällä ja sen jälkeen maalirit maalasivat katon ja siitä saatiin kuin uusi. Valttikatteen toiminta oli ammattitaitoista ja pinnoitus oli hyvn huoleton prosess ja kaikki tehtiin mitä oli sovittu

Tapani Erkkilä / Valokuvaaja
Takuutyönä

Huopakaton pinnoitus jatkaa katon elinikää. Mikäli huopakatolla on edelleen hyvä pinta, mutta se on vain likaantunut, huopakatolle voi riittää pelkkä pesu ja kasvustonestoaineella käsittely.

Takuutyönä

Muovipinnoitetun peltikaton maalaus on normaalia katon huoltoa. Katon pesu ja maalaus pidentää katon elinkaarta. Peltikaton maalaus on ajankohtaista usein noin 20 vuotta sen asennuksesta

Takuutyönä

Käytämme mineriittikaton pinnoituksessa Rubber-kattopinnoitetta. Kattopinnoite on vesiohenteinen akrylaattipohjainen pinnoite. Pinnoitteen molekyylirakenne on suunniteltu siten, että pinnoite imeytyy ja kiinnittyy erinomaisesti käsiteltyyn pintaan.

Takuutyönä

Peltikaton maalaus suojaa peltiä tai teräskatetta sään rasitukselta ja korroosiolta. Se palauttaa pellille sen tarvitseman suojan. Myös katon ilme muuttuu lähes uuden veroiseksi, sekä se pidentää katteen elinkaarta. Peltikatolle voi riittää myös pelkkä pesu

Takuutyönä

Tiilikaton pinnoitus jatkaa katon elinikää. Tiilikaton tulisi kestää vähintään 60 vuotta oikein hoidettuna. Vanhan tiilikaton kulunut pinnoite altistaa tiilet vaurioille. Mikäli tiilikatossa on edelleen hyvä pinnoite, mutta se on vain likaantunut, tiilikatolle voi riittää pelkkä pesu ja kasvustonestoaineella käsittely.

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Pyydä maksuton kustannusarvio