PMMA Tiemerkintäpinnoite

PMMA Pinnoite

PMMA Tiemerkintäpinnoite

Tämä korkeatehoinen PMMA Tiemerkintäpinnoite päihittää kaiken tiellä. Jos olet kyllästynyt alueesi merkintöjen, teiden, risteyksien ja muiden vilkasliikenteisten alueiden maalin repeytymiseen lumiaurojen ja raskaan liikenteen vuoksi, harkitse kestävää pinnoitusta Valttikatteelta.

Käyttämämme pinnoite on erittäin monipuolinen ja kestävä vaihtoehto vilkkaan liikenteen alueiden, kuten teiden, parkkipaikkojen, suojatie, pyöräteiden ja bussikaistojen merkintään. Kaksikomponenttinen maali muodostetaan sekoittamalla pigmentoitua perushartsia polymeerikovettimen kanssa. Kun sekoitetaan ja levitetään välittömästi, nämä kaksi alkuainetta polymeroituvat muodostaen vahvan, pitkäkestoisen yhdisteen.

PMMA on yksi kestävimmistä saatavilla olevista kaksikomponenttisista merkintämaaleista. PMMA:lla on erittäin pitkä elinkaari verrattuna yksikomponenttiseen liikennemaaliin. PMMA :lla valmistetut maalit voivat kestää jopa 10 vuotta käyttökertojen välillä asianmukaisella hoidolla ja huollolla. Aine sekoitetaan suoraan kohteen vieressä katalyytiä käyttäen

Tuloksena oleva seos voidaan levittää tielle useilla tavoilla. Yleensä se levitetään säätölastalla, jolloin saadaan haluttu kerrospaksuus kerralla.

Kuinka se toimii?

PMMA:ta käytetään vilkkaasti liikennöidyillä alueilla, joilla on suurta kulutusta. Esimerkiksi suojatie, pyörätie , bussikaistoja ja liikenneympyröitä. Myös erilaiset värjättävät pysäköinti ruudut niin esteettömään pysäköintiin tai sähköautojen lataus sopii hienostä tälle tuotteelle.

Viivojen raidoitus voi olla logistisesti vaikeaa. Mitä pidempään joudut sulkemaan kaistaa, kävelytietä tai ajotietä, sitä enemmän haittaa kuljettajista ja jalankulkijoista tulee ja sitä enemmän työntekijöt altistuu vaarallisille työolosuhteille. Toinen etu PMMA:n käytössä on, että se kovettuu nopeasti. Tyypillinen kerros voidaan kovettaa missä tahansa 15-30 minuutin kuluttua levittämisestä. Kesällä 25 asteen lämpötilassa PMMA-pohjaiset maalit kovettuvat vain kymmenessä minuutissa, mikä lyhentää huomattavasti kaistan sulkemisaikoja.

PMMA-kaksikomponenttinen raidoitusmaali sopii täydellisesti asfaltti- ja betonialustalle. Se muodostaa kiinteän sidoksen myös kylmällä säällä, eikä halkeile tai kulu helposti. PMMA-tuotteet kestävät jopa lumiauran terien kovia vaikutuksia, joten ne sopivat hyvin monenlaisiin ilmasto-olosuhteisiin.

PMMA liikennemaalin edut

Jos etsit pitkäkestoista ajorataa, PMMA on markkinoiden kestävin maali. Pitkän elinkaarinsa ansiosta alkuinvestointi PMMA-maaliin voi säästää käyttö-, korjaus- ja ylläpitokustannuksissa. Pinnoite kestää 3–5 ja joskus jopa 10 vuotta. PMMA on likaa ja kulutusta kestävä jopa ankarissa ympäristöolosuhteissa. Voidaan ajatelle että yli miljoona renkaan ylityskertaa

PMMA-liikennemaali kiinnittyy lujasti erilaisiin alustoihin. Voit sekoittaa PMMA:ta lasihelmiin muodostaaksesi erittäin heijastavan tienpinnan, joka lisää turvallisuutta ja näkyvyyttä sen jo ennestään kestävään muotoiluun. PMMA voidaan muotoilla mihin tahansa väriin, vakioturvaväreistä mukautettuihin väreihin.

Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) ongelma on noussut etualalle muutaman viime vuoden aikana. Kovettunut PMMA on 100 % vapaa haitallisista VOC-yhdisteistä, mikä parantaa sen laatua ja kestävyyttä.