Mineriittiseinän maalaus

Mineriittiseinän maalaus

Mineriittiseinän maalaus

Mineriittiseinän maalaus  tarjoaa tehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun vanhojen, kuluneiden minerittiseinien päivittämiseen. Tämä ohjeistus auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, huomioiden turvallisuuden ja maalin optimaalisen kiinnittymisen.

Mineriitti on tunnettuja myös kuitusementtilevyinä, jotka ovat aikanaan olleet suosittu rakennusmateriaali niiden kestävyyden ja tulenkestävyyden vuoksi. Nämä seinät vaativat kuitenkin erityistä huomiota maalattaessa, erityisesti turvallisuusnäkökulmasta.

Miten mineriittiseinä maalataan?

Valmistelut – Puhdistus Ennen Maalausta:

 • Seinä puhdistetaan huolellisesti: Puhdistamme minerittiseinä huolellisesti. Tämä poistaa lian, pölyn ja mahdolliset sammal- tai muut kasvustot, jotka voivat heikentää maalin kiinnittymistä.
 • Kasvuston poisto: Jos seinässä on kasvustoa, käsittelemme pinnan kasvuston tuhoaineella.
 • Kuivuminen: Seinän annetaan kuivua kunnolla ennen maalausta. Tämä varmistaa, että maali tarttuu kunnolla eikä kosteus jää maalin alle.

Pohjamaalaus – Perusta Kestävyydelle:

 • Pohjamaalin Levitys: Pohjamaalaus suoritetaan ohennetulla(20-40%) pintamaalilla . Tämä parantaa maalin tunkeutumista ja eli adheesiota, luoden vahvan perustan viimeistelykerrokselle.

Maalaus – Viimeistely ja Suojakerros:

 • Pintamaalaus: Maalaa seinä ohentamattomalla maalilla. Maalin menekki riippuu seinän kunnosta. Ohentamaton maali luo vahvan, kestävän pinnan, joka suojaa seinää sääolosuhteilta ja UV-säteilyltä.

Miksi Valita ValttiKate?

Valitsemalla ValttiKaten saat paljon enemmän kuin vain pinnoitus- tai maalauspalvelun. Pitkä kokemuksemme mineriittikattojen pinnoituksesta takaa turvallisen ja kestävän lopputuloksen. Asiantuntemuksemme, asiakaslähtöinen palvelumalli, sitoutumisemme turvallisuuteen ja kestävyyteen tekevät meistä luotettavan valinnan kaikkiin mineriittipintojen käsittelytarpeisiisi.

Asiakaslähtöinen Palvelumalli

Tarjoamme kattavan palvelumallin, joka kattaa kaikki tarpeesi mineriittipintojen käsittelyssä:

 1. Alkukartoitus: Teemme perusteellisen alkukartoituksen julkisivun kunnon arvioimiseksi.
 2. Suunnittelu: Laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman toimenpiteistä tarpeidesi mukaan.
 3. Toteutus: Suoritamme työt huolellisesti ja ammattitaidolla, käyttäen parhaita materiaaleja ja menetelmiä.
 4. Jälkihoito: Tarjoamme neuvoja ja tukea varmistaaksemme, että julkisivusi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Pyydä ilmainen kustannusarvio mineriittiseinän maalauksesta

Pyydä maksuton kustannusarvio

Mineriittiseinän maalaus – UKK

Tämä UKK tarjoaa perusteellisen katsauksen mineriittiseinien maalaukseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Tavoitteenamme on antaa selkeitä ja asiantuntevia vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat ammattilaisten tarvetta, maalipinnan kestävyyttä, sekä projektin suunnittelua ja toteutusta.

Ammattilaisen Tarpeellisuus

Miksi mineriittiseinän maalaus kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi?

Asbestisementtimateriaalien, kuten mineriittiseinien, käsittely vaatii erikoisosaamista ja -varusteita, jotta terveysriskejä voidaan välttää. Ammattilaisilla on tarvittava tietotaito ja välineet, joiden avulla työ suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti.

Maalipinnan Kestävyys

Kuinka kauan maalipinnan odotetaan kestävän?

Kun maalaus suoritetaan laadukkailla materiaaleilla ja ammattitaidolla, maalipinta voi kestää useita vuosia. Kestävyys riippuu monista tekijöistä, kuten ympäristön olosuhteista ja seinän kunnossapidosta, mutta yleisesti maalipinnan odotetaan kestävän 10-20 vuotta.

Mineriittiseinien Maalaus

Voiko ValttiKate maalata kaikenlaisia mineriittiseiniä?

Kyllä. ValttiKate on valmis käsittelemään erityyppisiä mineriittiseiniä, kunhan seinien kunto ja tarvittavat toimenpiteet on ensin huolellisesti arvioitu.

Valmistelutoimenpiteet

Miten valmistelen tilan ennen saapumistamme?

Annamme ohjeet tilan valmistelust, kuten herkkien esineiden siirtämisen pois työalueelta ja esteetön kulku seinien ympärillä.

Vaurioiden Käsittely

Mitä tapahtuu, jos seinässä on vaurioita?

Arvioimme vaurion laajuuden ja suosittelemme korjaustoimenpiteet ennen maalausprosessin aloittamista, varmistaen maalauksen onnistumisen ja kestävyyden.

Projektin Kesto

Kuinka kauan maalausprojekti kestää?

Maalausprojektin kesto riippuu seinän koosta ja olosuhteista. Yleensä projektit valmistuvat 2-4 päivässä, mutta tarkemman kestoarvion saatte alkukonsultaation jälkeen.

Lisäkysymykset

 1. Voinko maalata asbestisementtiseinät itse? Vaikka itse maalaaminen on teknisesti mahdollista, se vaatii asianmukaisia turvatoimia. Ammattilaisten palkkaaminen on suositeltavaa terveysriskejä silmällä pitäen. Tämän voit varmistaa viranomaisilta.
 2. Mikä maalityyppi sopii parhaiten mineriittiseinälle? Vesipohjaiset akrylaattimaalit ovat ihanteellisia niiden hengittävyyden ja kiinnittymisominaisuuksien vuoksi.
 3. Voiko maalaaminen sinetöidä asbestikuidut? Maalaus voi vähentää asbestikuitujen vapautumista, mutta ei täysin estä sitä.
 4. Onko olemassa asiantuntijoita, jotka erikoistuvat mineriittiseinien maalaukseen? Kyllä, on olemassa asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet asbestisementtimateriaalien, kuten mineriittiseinien ja kattojen maalaukseen.