Valttikate kokemuksia peltikaton pesu

Peltikaton maalaus kokemuksia Erkkilä

“Kattoni oli hieman ongelmatapaus. Muovipinnoitettu pelti hilseili ja oli haaalistunut. Valttikatteen pojat kävivät ensin pesemässä katon viimeisen päälle ja sen jälkeen maalarit maalasivat katon ja siitä saatiin kuin uusi. Kokoneisuudessaan toiminta oli kaikin puolin ammattitaitoista. Katon pinnoitus oli hyvin huolenton prosessi ja kaikki tehtiin kuten oli sovittu.”

Tapani Erkkilä

Erkkilällä on tiilikuvioinen pelti. Näissä on tapana että ensin katon väri alkaa haalistumaan ja muuttumaan ikävän väriseksi. Vanhetessaan muovipellillä alkaa ilmaantumaan myös hilseilyä jolloin pelti tulee näkyviin joka ei ole hyväksi, sillä muovipinnoitteen alla oleva sinkkikerros paljastuu. Kattoasiantuntijamme ja Tapani vaimonsa kanssa pääsivät yhteysmmärrykseen, ettei kattoa kannata vaihtaa kun kaikki muu katolla on kunnossa.

Kuinka työ tehtiin

Katon Pesu

Katon pesijämme soitti Erkkilälle ja sovittiin milloin työ aloitetaan. Katto pestiin lautaspesulla, koska katolla oli niin paljon irronnutta pinnoite silppua joka olisi sotkenut pihan jos se olisi pesty normaalisti turbottamalla.

Valttikatto pesu lautasella
Kokemuksia Erkkila 1

Katon maalaus

Katon maalaus suoritettiin aurinkoisella säällä. Maalarimme maalasivat katon kahteen kertaan ruiskuttamalla. Maalina meillä oli muovipellille tarkoittettu maali, jota olemme useita vuosia käyttäneet.

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Hyödylliset artikkelit

Blogi
Kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon aikana ?

  Jokainen on ylpeä pihastaan ja miettii varmasti että kuinka piha ja taloni suojataan kattohuollon [...]

Miksi kattohuolto on tärkeää

Me kaikki tiedämme että auto tarvitsee säännöllistä huoltoa kuten öljynvaihto tai renkaat voivat kulua. Miksi [...]

Soita kattoasiantuntijallemme

Voit soittaa meille ja kysyä ilmaista huolto-arvioita. Tämä ei velvoita sinua mihinkään