RR Värikartta – RR-värit

RR Värikartta – RR-värit ja niiden Käyttökohteet

Suosituimmat RR värit

Oman kokemuksemme mukaan suosituimmat RR värikartasta löytyvät RR-värit ovat tummanharmaa, musta, tummanruskea ja punainen. Punaisen sävyistä erityisesti kirkas punainen on suosittu, kun taas tiilenpunainen on harvemmin toivottu. Kesämökeille ja piilopirteille suositaan usein havunvihreää, joka sulautuu saumattomasti suomalaiseen luontoon.

Kattotuotteet ja Asennus

Ruukin värit eivät rajoitu vain kattoihin; myös lumiesteet, kattosillat, tikkaat, vesikourut ja kattoläpiviennit ovat saatavilla vakioväreissä. Sävy sävyyn asennettuna nämä tuotteet luovat esteettisen ja yhtenäisen ilmeen. Lisäksi, kauttamme on saatavilla peltilistat ja piipunpellitykset, jotka sopivat täydellisesti yhteen katon värin kanssa.

Yksityiskohtien Huomioiminen

Kiinnitystarvikkeet, kuten kateruuvit, ovat saatavilla samassa RR-värisävyssä kuin itse katto, mikä tarkoittaa, että ne eivät erotu häiritsevästi katosta tai peltilistauksista. Tämä yksityiskohta takaa, että lopputulos on viimeistelty ja tyylikäs.

Korjaus- ja Huoltomaalit

Jos katto tai jokin kattotuote vaurioituu, tarjoamme RR-värikartan mukaisia korjaus- ja paikkausmaaleja spraymuodossa. Voimme myös sävyttää peltikattomaalit haluamaasi RR-sävyyn, jotta korjaus olisi mahdollisimman huomaamaton.

Värivastaavuudet ja RAL-sävyt

Vaikka RR-värit ovat lähellä RAL-värikartan sävyjä, pienetkin eroavaisuudet voivat olla merkittäviä. Jos haet täydellistä sävyä, suosittelemme käyttämään RR-värejä tarkan vastaavuuden takaamiseksi.

Huomioitavaa: Värit saattavat vaihdella eri näyttöjen ja värisäätöjen mukaan. Varmistaaksesi sävyn oikeellisuuden, suosittelemme tarkistamaan värit paikan päällä tai pyytämään näytekappaleita.

 

RR Värikartta – RR-värit

Tutustu interaktiiviseen Ruukin värikarttaamme, josta näet kattavasti kaikki värit ja niiden soveltuvuuden eri kohteisiin.

 

 

Värikartta - RR värit

Kaipaatko kattollesi uutta ilmettä? Klikkaa tästä ja tutustu kattomaalausvärikarttaamme. Selaa referenssikuviamme ja lue, kuinka olemme uudistaneet muiden omakotitalojen kattoja valitsemillamme väreillä. Valitse unelmiesi väri ja anna kotisi katolle uusi elämä!