Peltikaton maalaus hinta – Mistä se riippuu ja miten paljon se maksaa?

Peltikaton maalaushinta
Pyydä ilmainen kustannusarvio

Peltikaton maalaus on tärkeä osa katon ylläpitoa ja suojausta. Jos peltikatto on menettänyt alkuperäisen värinsä tai siinä on vaurioita, maalaus voi palauttaa sen alkuperäisen ilmeen ja suojata sitä tulevilta vaurioilta. Peltikaton maalaus hinta on murto-osan kattoremontin hinnasta. Mutta kuinka paljon peltikaton maalaus sitten maksaa? Yleisesti ottaen hinnat ovat lähtien 3000€ ja harvoin yli 10000€ omakotitaloissa.

Peltikaton maalaus on tärkeää

Peltikatto on muita kattotyyppejä alttiimpi korroosioille. Pellin pinnassa oleva sinkin vahvuus on vain 35 myytä. Maalimerkistä riippuen sen päällä pitäisi olla vähintään 80 myyn suojakalvo, ettei itse pelti pääse ruostumaan.

Peltikaton maalausprosessi

 • Peltikaton maalaus ei ole pelkkä pinttyneen maalin päälle levittämistä, vaan se vaatii tarkkaa suunnittelua ja huolellista työtä. Prosessi voidaan jakaa seuraaviin vaiheisiin:
 • Katon tarkastus: Ennen pesun aloitusta katto käydään läpi ja etsitään mahdolliset vuotokohdat.
 • Katon pesu: Ennen maalausta on tärkeää pestä katto perusteellisesti löydät lisätietoa peltikaton maalauksesta täältä
 • Ruosteenesto: Tarvittaessa katon ruostekohtiin tehdään ruosteenesto käsittely, estämään korroosion leviäminen.
 • Katon maalaus: Katto maalataan 2 kertaan ruiskulla. Reunat ja muut rajaukset tehdään pensselillä.

Mitkä tekijät vaikuttavat peltikaton maalaus hintaan

 • Katon koko: Mitä suurempi katto, sitä kalliimmaksi maalaus tulee.

 • Katon kunto: Jos katto on huonossa kunnossa, se vaatii enemmän esivalmisteluja ennen maalausta, mikä voi nostaa hintaa.

 • Maalin laatu ja määrä: Laadukkaampi maali on yleensä kalliimpaa, mutta se kestää myös pidempään.

 • Lappeiden monimuotoisuus: Jos katossa on paljon erilaisia lappeita ja rakenteita, maalaus vie enemmän aikaa ja on siksi kalliimpaa.

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta muodostuu pääasiassa seuraavista tekijöistä:

 • Katon kunto ja koko sekä lappeiden määrä
 • Käytettävä maali tai pinnoite
 • Pohjatöiden määrä

Peltikaton maalaushinnat eri kokoisille katoille

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Miten voit säästää peltikaton maalaus hinnassa

Paras tapa säästää peltikaton maalauksessa on vertailla hintoja eri urakoitsijoilta. Kannattaa myös pyytää useampi tarjous, jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä maalaus maksaa.

Toinen tapa säästää on maalata katto itse. Tämä kuitenkin vaatii jonkin verran osaamista ja aikaa. Jos et ole varma, että osaat maalata katon itse, on parempi jättää työ ammattilaiselle.

Valitse ammattilainen peltikaton maalaukseen

Peltikaton maalaus on tärkeä työ, joka kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Ammattilaisella on tarvittava osaaminen ja kokemus, jotta katto tulee maalattua oikein ja kestävästi.

Valttikate on katon huoltoihin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys. Meillä on yli 10 vuoden kokemus peltikattojen maalauksesta, ja tarjoamme työllemme kattavan takuun. Pyydä meiltä ilmainen tarjous peltikaton maalaukseen!

Hae rahoitusta peltikaton maalaukseen

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa kattohuollon kustannukset kuukausierissä. Hae rahoitusta peltikaton maalaukseen https://valttikate.fi/hae-rahoitusta/

Pyydä ilmainen kustannusarvio

Haluamme auttaa sinua tekemään fiksuja päätöksiä kattosi huollosta. Siksi tarjoamme ilmaisen kustannusarvion, jotta voit saada selkeän kuvan peltikaton maalaushinnasta projektissasi.

Peltikaton maalaus sijoitus tulevaisuuteen

Muista, että peltikaton maalaus on sijoitus katon pitkäaikaiseen hyvinvointiin. Laadukas maalaus suojaa kattoasi sääolosuhteilta ja pidentää sen käyttöikää. Älä tingi laadusta, kun on kyse kattosi ylläpidosta.

Kun tarvitset peltikaton maalauksen ammattilaisia, ota yhteyttä Valttikate.fi:hin. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua mielellään ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

 

Tilaa peltikaton maalaus Valttikatelta helposti ja nopeasti täyttämällä allaolevat yhteystiedot

Tarjouspyyntö katon maalauksesta

Tarjouspyyntö katon maalauksesta

Minua kiinnostaa myös

Muita hyödyllisiä linkkejä: