Maalari Valkeakoski

Ammattimaiset maalaripalvelut sisälle ja ulos

Pyydä tarjous

Maalari Valkeakoski- Ammattitaitoista maalausta

Etsitkö ammattitaitoista ja hyvää maalaria Valkeakoskella? Valttikate tarjoaa laadukkaita maalauspalveluita yli 10 vuoden kokemuksella sekä kotiin että kiinteistöille Valkeakosken alueella. Kokenut maalaritiimimme takaa upean lopputuloksen jokaisessa projektissa.

Ammattitaitoista maalausta kaikille kohteille

Meidän maalaritiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet maalauprojekteihin eri kohteissa. Riippumatta siitä, tarvitsetko sisä- vai ulkomaalauksia, voit luottaa meidän taitoomme saavuttaa upea lopputulos jokaisella projektilla.

Ymmärrämme kiinteistöjen kunnossapidon tärkeyden ja sen vaikutuksen arvoon. Siksi tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä asunnon maalaus, toimiston päivitys tai kiinteistön kunnostus, me voimme auttaa sinua.

Maalarin maalaaman katon lopputulos

Laadukasta maalausta Pirkanmaalla

Maalauspalvelumme on erikoistunut tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita maalausratkaisuja. Työskentelemme sekä yksityisasiakkaiden että kiinteistöjen kanssa, ja meillä on vankka kokemus erilaisten maalausprojektien toteuttamisesta.

Ammattimaalarin tarjoamat palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita Pirkanmaalla. Olipa kyseessä sisä- tai ulkomaalaus, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus toteuttaa projekti ammattimaisesti. Sisämaalauspalvelumme sisältää seinien, kattojen ja lattioiden maalauksen. Voimme myös auttaa sinua valitsemaan oikean värimaailman ja tarvittaessa antaa suosituksia sisustukseen liittyen. Ulkomaalauspalvelumme kattaa kaikki ulkopinnat, kuten sokkelit, seinät ja katot.

Palvelumme Valkeakoskella

Tiilikaton maalaus

Siirry palveluun

Peltikaton maalaus

Siirry palveluun

Talon maalaus

Siirry palveluun

Ulkomaalaus

 

Siirry palveluun

Sisämaalaus

 

Siirry palveluun

Maalauspalvelut yrityksille

Siirry palveluun

Miksi Valttikate?

Valitse Valttikate, kun tarvitset maalausalan ammattilaisen. Olemme ylpeitä yli 10 vuoden kokemuksestamme ja ammattitaidostamme. Laadukkaiden materiaalien käyttö on meille itsestäänselvyys.

Miksi meidät kannattaa valita:

 • Kokemus: Yli 10 vuoden kokemus maalausalalta takaa laadukkaat ja kestävät maalipinnat.
 • Ammattitaitoinen henkilökunta: Taitava tiimimme huolehtii jokaisesta projektista ammattitaidolla.
 • Laadukkaat materiaalit: Käytämme vain korkealaatuisia maalimerkkejä ja materiaaleja.
 • Takuu: Tarjoamme aina takuun työmme laadulle ja käytetyille materiaaleille.

Asiakastarinoita

Aito asiakaskokemus on paras todistus laadustamme. Kuuntele, mitä asiakkaamme sanovat:

Tilaa Maalari palvelut Valttikatteelta

Jos etsit ammattitaitoista ja luotettavaa maalaria, ota yhteyttä Valttikatteeseen. Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion kaikkiin kohteisiin.

Maalarin kustannusarvio

Laadukkaat maalipinnat kaikille pinnoille

Valttikate tunnetaan kestävistä ja laadukkaista maalipinnoista. Ulkomaalauksen ansiosta talosi ulkopinta kestää sääolosuhteita ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen.

Seinien Maalaus

Sisämaalausprojekti voi sisältää myös seinien maalauksen. Valttikateen ammattilaiset ovat taitavia maalaamaan seinät niin, että ne näyttävät uudelta.

Betonilattian Maalaus

Kaipaatko vaihtelua betonilattiallesi? Betonilattian maalaus voi tehdä ihmeitä. Valttikateen ammattilaiset osaavat kohottaa betonilattian ulkonäköä.

Valttikate – Ammattilainen maalaustöissä

Kun haet ammattimaalaria, valitse Valttikate. Valttikate on yli 10 vuoden kokemuksella toimiva maalausalan yritys. Olemme erikoistuneet katon huoltoihin ja pinnoituksiin, sekä tarjoamme myös laajan valikoiman muita maalauspalveluita sisälle ja ulos. Tukenasi on laaja valikoima erilaisia maalimerkkejä, ja ylpeänä voimme mainita olevamme muunmuassa Tikkurila ProClub -jäsen

Ota yhteyttä Valttikatteeseen ja pyydä ilmainen kustannusarvio!

Maalaria valittaessa huomioon otettavia tekijöitä

Maalarin valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, jotka tulee ottaa huomioon ennen päätöksen tekemistä.

 • Kokemus ja Referenssit: Tarkista maalarin kokemus ja referenssit. Kokenut maalari pystyy tarjoamaan laadukasta työtä ja on tottunut työskentelemään erilaisissa projekteissa.
 • Hinta ja Tarjous: Vertaile eri maalausyritysten hintatarjouksia ja selvitä, mitä ne sisältävät. Muista ottaa huomioon myös laadun tärkeys.
 • Materiaalit ja Työvälineet: Tarkista maalarin käyttämät materiaalit ja työvälineet. Laadukkaat materiaalit ja työvälineet takaavat kestävän ja laadukkaan lopputuloksen.
 • Takuu: Selvitä, tarjoaako maalausyritys takuun työn laadulle ja käytetyille materiaaleille
 • Tarjousvertailu: Pyydä tarjous eri maalareilta ja vertaile niitä huolellisesti. Älä kuitenkaan valitse pelkästään hinnan perusteella, vaan punnitse myös maalarin kokemus, referenssit ja tarjotut palvelut.

Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa maalaustarpeissasi. Ota yhteyttä Valttikatteeseen ja anna meidän toteuttaa maalausunelmasi!

Yhteystyössä

tikkurila pro club
Maalari Valkeakoski
gvk logo_iso
kemperol

Maalaustekniikoita ja muita kysymyksiä

Pensselillä maalaaminen on klassinen ja monipuolinen tekniikka. Se sopii hyvin pieniin ja epätasaisempiin pintoihin. Pensselillä maalatessa on tärkeää käyttää laadukasta pensseliä ja levittää maali tasaisesti.

Telaimella maalaaminen on nopea ja tehokas tapa maalata suuria pintoja. Se sopii hyvin tasaisille pinnoille. Telalla maalatessa on tärkeää käyttää laadukasta telaa ja levittää maali tasaisesti.

Totta ja ei totta. Nykyään maalit ovat niin kehittyneitä, ettei erillistä hierontaa tarvita pintaan. Lause on ajalta ennen painepesuria kun maalia hierottiin katon tai seinän pintaan. Ruiskutus on kylläkin haastavampaa, koska aloittelija voi helposti ruiskuttaa liian kaukaa maalauspinnasta kohdetta, jolloin maali ns. kuivaa jo ilmassa.

Ruiskuttamalla maalaaminen on nopein ja tehokkain tapa maalata suuria pintoja. Se sopii hyvin myös vaikeasti tavoitettaviin pintoihin. Ruiskuttamalla maalatessa on tärkeää käyttää oikeanlaista ruiskua ja maalia sekä noudattaa turvaohjeita. Ruiskulla maalaaminen vaati ammattilaisen maalarin, sillä ylikalvot, ohi sumut ja epätasainen jälki on normaalia aloittelevalle maalarille.

Kyllä, tarjoamme takuun työmme laadulle ja käytetyille materiaaleille. Takuun pituus on aina vähintään 24 kk

Kustannusarvio riippuu projektin laajuudesta, materiaaleista ja työn vaativuudesta. Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion arvioidaksemme tarkasti projektin hintaa.

Tarjoamme erilaisia maalauspalveluita, kuten sisämaalausta, ulkomaalausta. Kohteiden koko vaihtelee meillä 60m2-5000m2 kokoluokassa.

Maalaustyön voi varata soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille. Varauksen yhteydessä on hyvä sopia maalaustyön hinta ja työn laajuus sekä muut yksityiskohdat

Vinkkejä maalaustyön tekemiseen

Ennen maalaamista on tärkeää valmistaa pinta huolellisesti. Irrota irti irtoava maali ja lika. Käytä tarvittaessa hiomapaperia tai teräsharjaa. Katoilla ja joillakin seinillä painepesuri korvaa nämä.

Maalia valittaessa on tärkeää huomioida kohteen käyttötarkoitus ja olosuhteet. Käytä aina valmistajan ohjeiden mukaista maalia. Pientä pohdintaa kattomaaleista

Tiilikattomaalin valinta

Peltikattomaalin valinta

Mikäli haluat, jostain maalista tietoa lähetä meille sähköpostia niin pyrimme vastaamaan.

Maalaa aina 2 kerrosta sillä yleisesti riippuen maalista, ensimmäisen kerroksen jälkeen maalissa on noin 100 pientä reikää neliöllä. Toisen kerroksen jälkeen jään noin 10 reikää. Kaksi kerros maalauksella saa tiiviimmän ja suojaavamman kalvon.

Maalausvirheitä voi välttää huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella. Muista esimerkiksi:

 • Pohjamaalaa pinta aina ennen päämaalausta.
 • Levitä maali tasaisesti.
 • Anna maalin kuivua kunnolla ennen seuraavan kerroksen levitystä.

Maalari Valttikate - Laadukasta Maalausta Ympäri Suomen

Valttikate on ylpeä tarjotessaan laadukasta Maalauspalvelua ympäri Suomen, yli 14 vuoden kokemuksella.

Maalauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia maalauspalveluita:

Asiakaskunta

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa:
 • Yksityiset: Kotien maalaustarpeisiin.
 • Yritykset: Liiketilojen ja toimistorakennusten maalaukset.
 • Asunto-osakeyhtiöt: Kokonaisvaltainen maalausratkaisu yhteisöille.

Laadukas Kokemus

Yli 14 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet osaamistamme ja tarjoamme aina parasta laatua asiakkaillemme.

Maalauspalvelut paikkakunnittain

Etelä-Karjala Etelä-Pohjanmaa Etelä-Savo Kainuu Kanta-Häme Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Kymenlaakso Lappi
 • Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Saarijärvi, Ylitornio
Pirkanmaa Pohjanmaa Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Pohjois-Savo Päijät-Häme Satakunta Uusimaa Varsinais-Suomi Olemme ylpeitä voidessamme palvella näillä alueilla ja tarjota maalauspalveluitamme kaikille, jotka kaipaavat ammattitaitoista kädenjälkeä