Maalari alavieska

Ammattimaiset palvelut sisälle ja ulos

Pyydä tarjous

Maalari Alavieska

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa maalaria Alavieskassa? Valttikate tarjoaa laadukkaita maalauspalveluita yli 10 vuoden kokemuksella sekä kotiin että kiinteistöille Alavieskan alueella. Kokenut maalaritiimimme takaa upean lopputuloksen jokaisessa projektissa.

Meidän maalaritiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet maalausprojekteihin eri kohteissa. Riippumatta siitä, tarvitsetko sisä- vai ulkomaalauksia, voit luottaa meidän taitoomme saavuttaa upea lopputulos jokaisella projektilla.

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää kiinteistöt hyvässä kunnossa sekä lisätä niiden arvoa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Olipa kyseessä asunnon maalaus, toimiston piristys tai kiinteistön kunnostus, me voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä meihin tänään ja toteuta maalausunelmasi Pohjois-Suomessa. Tarjoamme korkealaatuisia maalauspalveluita, joilla saat aikaan upeita tuloksia.

Maalauspalveluiden esittely

Maalauspalvelumme on erikoistunut tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita maalausratkaisuja. Työskentelemme sekä yksityisasiakkaiden että kiinteistöjen kanssa, ja meillä on vankka kokemus erilaisten maalausprojektien toteuttamisesta.

Maalauspalvelumme kattaa laajan valikoiman palveluita, sisällä ja ulkona. Olemme erikoistuneet työskentelemään erilaisissa ympäristöissä ja kohteissa, kuten asunnoissa, taloyhtiöissä ja toimistotiloissa.

Ammattimaalarin tarjoamat palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman maalauspalveluita Pohjois- Suomessa. Olipa kyseessä sisä- tai ulkomaalaus. Meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus toteuttaa projekti ammattimaisesti.

Sisämaalauspalvelumme sisältää seinien, kattojen ja lattioiden maalauksen. Voimme myös auttaa sinua valitsemaan oikean värimaailman ja tarvittaessa antaa suosituksia sisustukseen liittyen. Ulkomaalauspalvelumme kattaa kaikki ulkopinnat, kuten sokkelit, seinät ja katot.

Get started

What our clients have to say

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elitlaoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit diam nonummy nibh euismod tincidunt laoreet dolore magna aliquam dolor sit amet elit diam nonummy erat volutpat.

Leroy Jones

Chef marketing

Nonummy nibh euismod tincidunt laoreet dolore magna aliquam dolor sit amet elit diam nonummy erat volutpat.

Daisy Morgan

Digital Officer

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit diam nonummy nibh euismod tincidunt laoreet dolore magna aliquam dolor sit amet elit diam nonummy erat volutpat.

Betty Hill

Social Media

Nonummy nibh euismod tincidunt laoreet dolore magna aliquam dolor sit amet elit diam nonummy erat volutpat.

Robert Junior

CEO and Founder

Yhteistyössä

tikkurila pro club
Maalari Alavieska - Korkealaatuisia maalauspalveluita jo yli 10 vuoden kokemuksella 1
gvk logo_iso
kemperol

Maalaustekniikoita ja muita kysymyksiä

Pensselillä maalaaminen on klassinen ja monipuolinen tekniikka. Se sopii hyvin pieniin ja epätasaisempiin pintoihin. Pensselillä maalatessa on tärkeää käyttää laadukasta pensseliä ja levittää maali tasaisesti.

Telaimella maalaaminen on nopea ja tehokas tapa maalata suuria pintoja. Se sopii hyvin tasaisille pinnoille. Telalla maalatessa on tärkeää käyttää laadukasta telaa ja levittää maali tasaisesti.

Totta ja ei totta. Nykyään maalit ovat niin kehittyneitä, ettei erillistä hierontaa tarvita pintaan. Lause on ajalta ennen painepesuria kun maalia hierottiin katon tai seinän pintaan. Ruiskutus on kylläkin haastavampaa, koska aloittelija voi helposti ruiskuttaa liian kaukaa maalauspinnasta kohdetta, jolloin maali ns. kuivaa jo ilmassa.

Ruiskuttamalla maalaaminen on nopein ja tehokkain tapa maalata suuria pintoja. Se sopii hyvin myös vaikeasti tavoitettaviin pintoihin. Ruiskuttamalla maalatessa on tärkeää käyttää oikeanlaista ruiskua ja maalia sekä noudattaa turvaohjeita. Ruiskulla maalaaminen vaati ammattilaisen maalarin, sillä ylikalvot, ohi sumut ja epätasainen jälki on normaalia aloittelevalle maalarille.

Kyllä, tarjoamme takuun työmme laadulle ja käytetyille materiaaleille. Takuun pituus on aina vähintään 24 kk

Kustannusarvio riippuu projektin laajuudesta, materiaaleista ja työn vaativuudesta. Tarjoamme ilmaisen kustannusarvion arvioidaksemme tarkasti projektin hintaa.

Tarjoamme erilaisia maalauspalveluita, kuten sisämaalausta, ulkomaalausta. Kohteiden koko vaihtelee meillä 60m2-5000m2 kokoluokassa.

Maalaustyön voi varata soittamalla tai lähettämällä sähköpostia meille. Varauksen yhteydessä on hyvä sopia maalaustyön hinta ja työn laajuus sekä muut yksityiskohdat

Vinkkejä maalaustyön tekemiseen

Ennen maalaamista on tärkeää valmistaa pinta huolellisesti. Irrota irti irtoava maali ja lika. Käytä tarvittaessa hiomapaperia tai teräsharjaa. Katoilla ja joillakin seinillä painepesuri korvaa nämä.

Maalia valittaessa on tärkeää huomioida kohteen käyttötarkoitus ja olosuhteet. Käytä aina valmistajan ohjeiden mukaista maalia. Pientä pohdintaa kattomaaleista

Tiilikattomaalin valinta

Peltikattomaalin valinta

Mikäli haluat, jostain maalista tietoa lähetä meille sähköpostia niin pyrimme vastaamaan.

Maalaa aina 2 kerrosta sillä yleisesti riippuen maalista, ensimmäisen kerroksen jälkeen maalissa on noin 100 pientä reikää neliöllä. Toisen kerroksen jälkeen jään noin 10 reikää. Kaksi kerros maalauksella saa tiiviimmän ja suojaavamman kalvon.

Maalausvirheitä voi välttää huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella. Muista esimerkiksi:

  • Pohjamaalaa pinta aina ennen päämaalausta.
  • Levitä maali tasaisesti.
  • Anna maalin kuivua kunnolla ennen seuraavan kerroksen levitystä.