Etsinnässä maalari kattojen ylle! Oletko sinä seuraava kattomaalari?

Kattomaalariksi Pohjois-Suomeen

On aikasi loistaa – tarvitsemme sinua, oma-aloitteista ja innokasta tekijää, kattomaalariksi kattojen huoltotöihin Pohjois-Suomeen. Ei haittaa, vaikka et olisi vielä valmis ammattilainen; tarjoamme sinulle kattavan, palkallisen perehdytyksen. Jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista töistä tai pintakäsittelijän tutkinto, se on iso plussa, mutta ei välttämätön.

Mitä sinulta odotetaan?

Etsimme henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään asiakkaidemme kodeissa – asiakaspalveluhenkisyys on siis avainasemassa. Aikaisempi kokemus maalauksesta tai vastaavista töistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Tiedämme, ettei ruiskumaalausta katolla opeteta missään, joten olemme valmiita kouluttamaan sinut.

Oletko valmis haasteeseen?

Jos olet valmis fyysiseen työhön, et pelkää korkeita paikkoja ja sinulta löytyy B-ajokortti, olet juuri oikea henkilö tiimiimme! Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Meillä Valttikatteella on tarjota sinulle paikka, jossa voit kasvaa ja kehittyä. Arvostamme työntekijöidemme moninaisuutta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uusia taitoja arvostetussa ympäristössä. Liity osaksi dynaamista ja osaavaa tiimiämme!

Kausityö huhtikuusta syyskuuhun, talveksi vaikka Etelä-Amerikkaan

Työskentelet kausityössä huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Työ alkaa kahden viikon kattavalla koulutuksella, jonka aikana saat tuntipalkkaa. Perehdytysjakson jälkeen palkkasi määräytyy työsaavutustesi mukaan urakkapalkkana, joka on neliöperusteinen. Monipuoliset kohteet ja innokkuutesi työhön auttavat sinua onnistumaan. Kauden (toukokuu – elokuu) ansiosi ovat arviolta 12 000 – 25 000 €. Tämä työ sopii erinomaisesti opiskelijalle kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle, joka nauttii ulkoilmatyöstä kesän ajan, ja sen jälkeen voit viettää talven vaikkapa matkustellen.

Miksi sinun kannattaa työskennellä Valttikatteella?

Vuodesta 2009 olemme rakentaneet yritystä, joka tarjoaa motivoivan ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan.

  • Palkkaus on alan parhaimmistoa.
  • Pääset osaksi tiivistä tiimiämme, joka auttaa sinua työssäsi kaikin mahdollisin tavoin.
  • Työssä kohtaat vapauden ja vastuun. Sinulla on mahdollisuus suunnitella oma työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat hyvin yhteen kausityöntekijän elämän kanssa.
  • Yli 95 prosenttia työntekijöistämme on niin tyytyväisiä työkokemukseensa, että he palaavat työskentelemään kanssamme myös seuraavalla kaudella, mikä kertoo työympäristömme laadusta ja työntekijöidemme tyytyväisyydestä.

Huom! Käsittelemme hakemukset helmi- ja maaliskuun vaihteessa. Tervetuloa mukaan!

Työhakemus
Minulla on käytössä auto

Maximum file size: 52.43MB