Etsinnässä pesijä katon ylle! Oletko sinä seuraava katonpesijä?

Katonpesijä Uusimaa

Jätä talven työt taaksesi ja kohdista energiasi kesäkauden katonpesutyöhön! Etsimme juuri sinua – oma-aloitteista ja innokasta tekijää – pesijää puhdistamaan asiakkaidemme kattoja Uudenmaan alueelle. Ei haittaa, vaikka et olisi valmis ammattilainen, sillä me koulutamme sinut työhön kattavalla, palkallisella perehdytysjaksolla.

Mitä sinulta odotetaan?

Odotamme sinun olevan motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Taustasi voi olla monenlainen, sillä meidän työyhteisössämme on tilaa kaikenlaisille ihmisille. Innovatiivinen ja joustava asenne auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä erityisen hyvin. Kattava perehdytys antaa sinulle valmiudet työskennellä tehtävässä ammattilaisen tavoin. Ratkaisukeskeisyys ja ammattiylpeys ovat avainasemassa menestyksellesi tässä työssä.

Sinun tulee olla valmis fyysiseen työhön

Etkö pelkää korkeita paikkoja ja omistatko B-ajokortin? Jos vastasit kyllä, olet enemmän kuin valmis liittymään joukkoomme! Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Pesijän tehtävät ovat monipuolisia

Katon pesijänä vastaat asiakkaidemme vesikattojen pesusta, omien työkohteiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Pesun lisäksi työhösi kuuluvat erilaiset huolto, maalaus ja tiivistystyöt. Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä ominaisuuksiasi, mutta saat myös työyhteisön ja tiimin tuen. Koko kauden ajan saat tukenasi on kouluttaja vahvistamassa osaamistasi.

Kausityö huhtikuusta syyskuuhun, Talveksi vaikka Etelä-Amerikkaan

Työskentelet kausityössä huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Työ alkaa kattavalla koulutuksella, joka kestää kaksi viikkoa. Koulutuksen ajalta maksetaan tuntipalkkaa. Perehdytysjakson jälkeen palkkasi määräytyy työsaavutustesi mukaisesti urakkapalkkana. Urakkapalkka on neliöperusteinen. Monipuoliset kohteet ja innokkuutesi työhön auttavat sinua onnistumaan. Kauden (toukokuu – elokuu) ansiosi ovat arviolta 12 000 – 25 000 €. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle, joka nauttii ulkoilmatyöstä kesän ajan, minkä jälkeen voit viettää talven vaikkapa matkustellen.

Miksi sinun kannattaa työskennellä Valttikatteella?

Olemme vuodesta 2009 lähtien rakentaneet yritystä, joka tarjoaa motivoivan ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan.

  • Palkkaus on alan parhaimmistoa.
  • Pääset osaksi tiivistä porukkaamme, joka pyrkii auttamaan sinua työssäsi kaikella mahdollisella tavalla.
  • Kohtaat tässä työssä vapauden ja vastuun. Sinulla on mahdollisuus suunnitella oma työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat hyvin yhteen kausityöntekijän elämän kanssa.
  • Yli 95 prosenttia työntekijöistämme on niin tyytyväisiä työkokemukseensa, että he palaavat työskentelemään kanssamme myös seuraavalla kaudella, mikä kertoo työympäristömme laadusta ja työntekijöidemme tyytyväisyydestä.

Huom! Käsittelemme hakemukset helmi- ja maaliskuun vaihteessa.

 

Työhakemus
Minulla on käytössä auto

Maximum file size: 52.43MB