Kuinka piha tai talon seinät puhdistetaan katon maalauksen jälkeen?

Kuinka piha tai talon seinät puhdistetaan katon maalauksen jälkeen

Oletko valmis katon maalaukseen mutta koet että on mahdollista että piha tai seinät menevät likaiseksi? Et ole ainoa.Käymme tässä artikkelissa läpi kuinka piha tai talon seinät puhdistetaan katon maalauksen jälkeen.

Yksi yleisimmistä kysymyksistä on että miten pidämme huolen ettei piha tai talo mene sotkuiseksi. Koska asiakastyytyväisyys on meille yksi tärkeimmistä asioista, vastaamme tähän kysymykseen.

Valttikate on perustettu jo 2009 jolloin se oli vielä avoinyhtiö. Olemme sieltä asti maalanneet ja pinnoittaneet kattoja ympäri suomen. Tiedämme mitä vaatii että asiakkaamme saavat siistin työn ja huippulaadukkaan katon useiksi vuosiksi eteenpäin. Työllämme on lisäksi yleinen rakennusalan takuu.

Kun katon maalaus on valmis, pihasi ja talosi pitäisi näyttää juuri siltä kun tulimme sinne, paitsi että sinulla on kaunis maalattu katto.

Pihan ja talon puhdistaminen katon pesun jälkeen.

Ennen katon pesua suojataan aina kaikki tarpeelliset paikat. Nämä käymme yhdessä asiakkaidemme kanssa läpi ennen työn aloitusta. Ammattitoiset pesumiehemme tarkkailevat koko pesu prosessin ajan että vesi ja roskat menevät turvalliseen paikkaan.

Haastavimmilla katoille on tarpeellista välillä keskeyttää pesu ja tarkistaa suojien pitävyys pesun aikana. Tälläisilla katoilla meillä on erikseen maassa ns. Maamies joka tarkkailee pesua koko ajan.

Kierrämme asiakkaidemme kanssa aina kiinteistön ympäri ja katsomme että se on siinä kunnossa että seuraava työvaihe voi alkaa kuten maalaus. Puhdistamme aina mm. Rännit sisäpuolelta, tämä auttaa niiden toimivuuten tulevina vuosina.

Katon pesu
Katon pesu valmis

Katon puhdistus pesun jälkeen.

 

Tässä vaiheessa kun katto on jo pesty ja kuivunut sinne on saattanut kertyä likaa esim puiden lehtiä siitepölyä. Ammattitaiset maalarimme pudistavat katon ennen maalauksen aloitusta harjalla tai lehtipuhaltimella riippuen katon likaisuudesta. Maalaustyön aikana maalari suojaan kaiken tarpeellisen kuten valokatteet, kattoikkunat jne.

 

 

Pihan tai katon tarkastus katon maalauksen jälkeen

 

Tässä vaiheessa katon pitäisi olla puhdas ja kiiltää kuin uusi katto. sinun ei pitäisi huomata että olemme edes olleet pihallasi muuten kuin että katto on kuin uusi.

2 tärkeintä tehtävää mitä katon maalausliikkeellä työn aikana, on suojata kiinteistösi ja varmistaa että työ on laadukasta ja kestää vuosia eteenpäin.

Katon maalaus valmis