Top

Kattoremontti

Jos katon kunto on heikentynyt siten, että sitä ei kannata huoltaa tai katosta puuttuu esimerkiksi aluskate tai se on vaurioitunut korjauskelvottomaksi, voi kattoremontti olla ajankohtainen. Kartoitamme katon kunnon ja pyrimme aina asiakkaan kanssa yhdessä löytämään parhaan ratkaisun katolle.

Käytämme kattopelteinä Ruukin kotimaisia ja korkealuokkaisia kattopeltejä. Ruukki katot on kehitetty kestämään Suomen vaativia sääolosuhteita. Ruukin kattopellit on valmistettu Suomessa ja ne ovat laatuvaatimusten mukaisesti CE-merkittyjä. Valikoimastamme löydät sopivan Ruukki-kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen rakennukseen ja käyttötarpeeseen.

Huopakattoremontti

Jos huopakaton kunto on heikentynyt huomattavasti, voi huopakatolle joutua tekemään huopakattoremontin. Huopakattoremontti voidaan tehdä asentamalla uusi kermi vanhan kermin päälle, tai purkamalla vanha kermi pois ja asentamalla uusi alus- ja pintakermi katolle. Purkamisen yhteydessä tehdään myös mahdolliset alustan kuivaukset, tasaukset, kallistuksen muutokset ja laho korjaukset. Kuten muutkin kattohuollot ja remontit, tulee huopakattoremontti suunnitella aina tapauskohtaisesti. Kartoitamme katon kunnon ja pyrimme aina löytämään asiakkaan kanssa yhdessä katolle parhaan huoltoratkaisun.

Tilaa tästä ilmainen huoltoarvio. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi. Tai voit soittaa meille 0103381501.

Myynti

AAA Luokitus
Hoidamme tilaajavastuulain edellyttäät asiat
Rala pätevyys