Julkisivun huollot

& pinnoitukset

Tarjoamme kattavat ratkaisut kiinteistönne julkisivujen huoltoon ja pinnoitukseen. Olipa kyseessä sitten pienemmät korjaustarpeet tai suuret pinnoitusprojektit, meillä on osaaminen ja välineet varmistaa työn korkea laatu ja kestävyys.

Alku suunnittelu

Autamme asiakkaitamme löytämään heille parhaan huoltoratkaisun, kartoitamme kohteen kunnon ja tarjoamme aina parasta ratkaisua

Luotettava toimija

Valttikate työllistää yli 30 ammattilaista. Omalla ryhmällämme osaavia ja kokeneita ammattilaisia varmistamme työn laadun.

Laadukkaat tuotteet

Yli 14 vuoden kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla voimme taata, että kaikki työmme on huollellisesti suoritetta ja että lopputulos on erinomainen

Asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota palvelujamme monille arvostetuille asiakkaille. Tutustu yhteistyökumppaneihimme.

Tietoa meistä

Jo yli 14 vuoden kokemukselle

Valttikate on yli 10 vuoden ajan tarjonnut laadukkaita julkisivuhuolto- ja pinnoituspalveluita. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on suunnitella ja aikatauluttaa kiinteistön huollot oikeaan ajankohtaan. Markkinoiden parhaiden tuotteiden ja tuhansien onnistuneiden huoltojen kokemuksella voitte luottaa siihen, että huoltonne on turvallisissa käsissä.

Lue lisää meidän tarinasta

Yhteistyössä

tikkurila pro club
Ammattilaisille ja taloyhtiot
kemperol
Ammattilaisille ja taloyhtiot
Ammattilaisille ja taloyhtiot
Ammattilaisille ja taloyhtiot
gvk logo_iso
Ammattilaisille ja taloyhtiot

Yhdessä kumppaneidemme kanssa tuomme markkinoille innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja julkisivujen huoltoon ja pinnoitukseen.

Voimme auttaa sinua julkisivunhuolto projektissa

Julkisivun kunto vaikuttaa koko rakennuksen elinkaareen ja turvallisuuteen. Me Valttikatella tarjoamme asiantuntevat julkisivun- ja katonhuoltopalvelut, jotka suojaavat kiinteistöäsi vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä

Teemme projektisi suunnittelusta ja budjetoinnista vaivatonta !

Me Valttikatella ymmärrämme projektien suunnittelun ja budjetoinnin haasteet. Olemme täällä helpottaaksemme prosessia tarjoamalla kustannusarvioita ja budjettisuunnittelua jo urakanlaskuvaiheessa. Tämä mahdollistaa sujuvan esittelyn taloyhtiölle tai isännöitsijälle. Olipa kyseessä sitten suuri uudisrakennusprojekti tai pienempi huoltotyö, me olemme valmiita auttamaan sinua projektisi jokaisessa vaiheessa. Ota yhteyttä tänään, niin aloitetaan yhteistyö unelmiesi toteuttamiseksi!

Ota Yhtettä

Onko kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, ja autamme mielellämme.

Ota yhteyttä