Top

ValttiKate katonhuolto palvelut

ValttiKate on kattojen huoltoon erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme läpi Suomen kestävää, laadukasta ja edullista kattohuoltoa. Tehtävämme on estää turhat ja kalliit kattoremontit, sekä pidentää merkittävästi kattojen käyttöikää.

Katon maalaus tai pinnoitus ennaltaehkäisee katon vaurioita sekä luo katolle kestävän suojan vuosikymmeniksi eteenpäin. Huoltomaalaus tekee katoista uuden näköisiä, kauniita ja helppohoitoisia tulevaisuudessa. Näin asiakkaamme voivat ylläpitää kattonsa kuntoa ja ulkonäköä ilman, että heidän tarvitsee tehdä suuria investointia ja usein tarpeettomia kattoremontteja tai katon vaihtoja. Joissakin tapauksissa myös kattoremontti voi olla tarpeen. Jos katon kunto on heikentynyt siten, että sitä ei kannata huoltaa tai katosta puuttuu esimerkiksi aluskate, voi kattoremontti olla ajankohtainen. Kartoitamme katon kunnon ja pyrimme aina löytämään asiakkaan kanssa yhdessä parhaan huoltoratkaisun katolle.

Meillä on yli 10 vuoden ja tuhansien kattojen kokemus. Palvelemme kuluttajia, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä koko Suomessa, pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

ValttiKatteen historia

Markus Takalo perusti ValttiKatteen avoimena yhtiönä vuonna 2009. Hänellä oli takanaan 10 vuoden kokemus rakennusalalta, ja suuremman vastuun ottaminen töistä alkoi houkutella enemmän. Oman yrityksen perustaminen tuntuikin siksi luonnolliselta askeleelta.

Ulkoseinien maalaus

Ensimmäisenä kesänä keskityttiin yksinomaan ulkoseinien maalauksiin. Töitä etsittiin lehti-ilmoituksilla työsuorituksia-palstoilta. Käytössä oli peräkärry, vuokratelineet, maalit, pensseli ja tela sekä pari jatkovartta. Vielä tuolloin kaikki työt tehtiin täysin käsin, ilman pesureita ja ruiskuja. Toisena kesänä alettiin maalata kattoja ja töitä alettiin lisäksi tehdä aliurakointina suurelle suomalaiselle kattohuoltoyritykselle. Ensimmäinen maaliruisku ja sähköpesurikin ostettiin.

Keskittyminen kattojen huoltoon

Vuodesta 2009 on tultu pitkä ja tapahtumarikas matka. Vuonna 2013 meni rikki sadan vuosittaisen katon raja ja pari vuotta myöhemmin kahdensadan katon raja. Nyt ValttiKate työllistää 10-20 ihmistä vuosittain ja maalaa ja pinnoittaa yli 200 kattoa vuodessa. Työvälineetkin ovat muuttuneet alun aikojen pensselistä ja telasta ammattilaisten maaliruiskuihin, sähköpesurista polttomoottoripesuriksi sekä vasarasta paineilmanaulaimeksi. Vuonna 2017 alettiin ottaa suurempi paino omaan asiakashankintaan.

ValttiKate onkin keskittynyt kymmenen vuotta yksinomaan kattohuoltoihin. Sen ansiosta, että energiaa ei ole käytetty myyntiin tai brändin kasvattamiseen, on voitu panostaa laadukkaiden työmenetelmien, työkalujen ja materiaalien kehittämiseen. Tavoitteena on ollut kehittää huippulaadukas tuote. Voimmekin tämän ansiosta taata, että työmme on tehokasta ja ammattimaista.  Tällöin myös aikaansaamamme lopputulos on loistava ja kestävä.

Aikajana

2009: Markus Takalo perustaa ulkomaalauksia tekevän avoimen yhtiön 10 vuoden rakennusalan kokemuksella. Ensimmäinen kesä maalataan ulkoseiniä. Työt etsitään lehti-ilmoituksilla työsuorituksia-palstoilta. Käytössä peräkärry, vuokratelineet, maalit, pensseli ja tela sekä pari jatkovartta.

2010: Aloitetaan kattohuollot. Töitä aletaan tehdä aliurakointina suurelle suomalaiselle kattohuoltoyritykselle. Ensimmäinen maaliruisku ostetaan.

2011-2012: Painopiste entistä vahvemmin aliurakointiin.

2013: Sadan katon raja vuodessa menee rikki.

2014: Kahdensadan katon raja vuodessa menee rikki.

2015: Asbestilainsäädännön muutoksen vuoksi asbestiluvat hankitaan mineriittikattojen huoltoa varten. Lisäksi hankitaan lain mukaiset työvälineet ja työntekijät koulutetaan.

2016: Suurempi paino omaan asiakashankintaan.

Lue lisää:

Kattopinnoituksen eduista,

Katonhuolto vaiheista

sekä tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Löydä meidät facebookista: https://www.facebook.com/ValttiKate/

Tilaa ilmainen huoltoarvio!

Tilaa tästä ilmainen huoltoarvio. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi. Tai voit soittaa meille 0103381501.

Myynti

AAA Luokitus
Hoidamme tilaajavastuulain edellyttäät asiat
Rala pätevyys