Polkupyöräarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Valttikate, Hiltusentie 28, 90620 Oulu

2. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt, Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.

3. Kilpailuaika 10.12-2019-31.7.2020. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä. Postitse toimitetut arvontakupongit hyväksytään 27.7.2020 asti. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen internetissä osoitteessa www.valttikate.fi, soittamalla 010 338 1501 tai palauttamalla arvontalomake, joka on saatavissa ValttiKatteen ilmoituksissa ja esitteissä.

5. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

6. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita ilmoituksia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

7. Osallistuneiden kesken arvotaan Whyte Highgate Compact E-Bike sähköpolkupyörä.

8. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

9. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja/tai haastattelua markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

11. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot. Sekä pyörä toimitetaan lähimmälle jälleenmyyjälle.

12. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

14. Palkintoa ei  vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

15. GDPR:n liittyen arvontaan osallistuja sallii tietojensa tallentamisen järjestäjän sähköisiin asiakkuudenhallinta- ja markkinointijärjestelmiin sekä niiden käyttämisen sähköisiin ja perinteisiin markkinointitarkoituksiin.

16. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.