Top

 Kattohuollolla voit jopa tuplata kattosi käyttöiän

Vesikatto on kiinteistön tärkeimpiä rakenteita ja se antaa suojan sekä kiinteistön muille rakenteille, että myös kiinteistönomaisuudelle. Hyvin hoidettu katto lisää aina kiinteistön arvoa. Suomen sateinen ilmasto ja muuttuvat sääolosuhteet kuormittavat kattoa läpi vuoden, siksi on tärkeää, että katto on kunnossa ja sitä huolletaan säännöllisesti. Katto suojaa rakenteita kastumiselta. Mikäli katon kunnossapito laiminlyödään niin se aiheuttaa pahimmillaan turhia korjauskustannuksia kiinteistölle muun muassa rakenteiden kosteusvaurioiden tai kattoremontin muodossa.

Kattohuollot on tärkeä suunnitella ja aikatauluttaa oikeaan ajankohtaan huolehtien turvallisuudesta. Valttikatolla on tuhansien kattohuoltojen kokemus , sekä markkinoiden parhaat tuotteet käytössä joten voitte luottaa siihen, että kattohuoltonne on turvallisissa käsissä. Huolehdimme siitä, että kattohuollosta aiheutuu myös mahdollisimman vähän häiriötä.

 

Kattohuollon siisteys ja suojaustyöt

 

Kattohuolto voi olla usein sotkuista puuhaa jo pelkästään katolta tulevan lian vuoksi. Kokemuksesta tiedämme, että siisteys on tärkeä osa asukkaiden viihtyvyyttä sekä myös työntekijöidemme työturvallisuutta.

Panostamme kattohuolloissa siisteyteen ja pidämme kiinteistön ympäristön siistinä alusta loppuun saakka. Suojaamme kiinteistön seinäpinnat, ikkunat, ovet, istutukset, terassit ja laatoitukset yms., jotka ovat roiskeille alttiita. Huolehdimme, että työvälineet sekä työmaa pysyvät siistinä koko kattohuollon ajan. Tavarat säilytetään tietyssä paikassa työmaalla, jätteet kerätään ja roskat siivotaan päivän päätteeksi. Työmiehemme huolehtivat jätteiden pois kuljettamisesta työmailta. Kattohuoltonne on ammattilaisten käsissä alusta loppuun saakka.

Kustannustehokas kattohuolto

Valttikatteen kattohuolto on kustannustehokas ratkaisu. Saat meiltä kiinteän hinnan ja laskutamme kun työmaa on valmis. Teemme kohteelle perusteellisen ja maksuttoman kuntokartoituksen, jonka pohjalta laadimme kiinteän hinnan sisältävän tarjouksen.

Saat kaikki kattohuoltosi palvelut saman katon alta. Hoidamme kaiken kuntokartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen – laadusta tinkimättä. Tämä takaa myös projektin nopean sujuvuuden ja tuo säästöä kustannuksiin, kun kaikki hoituvat yhdellä sopimuksella, yhdeltä toimijalta.

ValttiKate vuosihuollossa katon yleisilme ja -kunto tarkistetaan. Vuosihuollossa tarkistetaan silmämääräisesti katteet, laitapellitykset, kattoturvaturvatuotteet, seinä- ja lapetikkaat, sadevesijärjestelmien ja mahdollisten sulanapitokaapeleiden sekä läpivientien kunto. Katto puhdistetaan irtoroskista esimerkiksi harjaamalla tai huuhtelemalla kevyesti. Lisäksi puhdistamme vesikourut sisäpuolelta. Jos katolla on rikkinäisiä tiiliä, irronneita ruuveja tai nauloja ne voidaan vaihtaa.

Vuosihuollon yhteydessä on mahdollista tehdä lisätyönä kattohuoltoon liittyviä töitä, kuten katon paikkaukset, aluskatekorjaukset, jiirien tiivistys, kateruuvien vaihdot sekä kattoturva ja sadevesijärjestelmien huollot ja asennukset. Teemme huomioista raportin ja mahdollisen toimenpide ehdotuksen. Säännöllinen vuosittainen huolto antaa katolle pidemmän elinkaaren ja näin ollen voidaan välttyä kalliilta kattoremonteilta.

 

Haluisitko tehdä jotain itse katollesi mutta et osaa? Olemme koonnet helppoja vinkkejä artikkeleihin jotka toivottavasti auttavat sinua katon huollossa. Muuten ota yhteyttä

Tilaa ilmainen huoltoarvio!

Tilaa tästä ilmainen huoltoarvio. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi. Tai voit soittaa meille 0103381501.